Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε στο Στέκι της "Κίνησης" στην Πάτρα προβάλλεται η "Νεμπράσκα" του Ελληνοαμερικανού Α. Πέιν

Απόψε στο Στέκι της "Κίνησης" ...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Οι εκδηλώσεις στο στέκι της Κίνησης «Πρόταση» στην οδό Σαρανταπόρου 20, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 8 το βράδυ με μία πολύ ενδιαφέρουσα κινηματογραφική προβολή, της αριστουργηματικής περσινής ταινίας του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη, με καταγωγή από το Διακοπτό Αιγιαλείας, Αλεξάντερ Πέιν, «Νεμπράσκα» που είχε προταθεί για 6 βραβεία Όσκαρ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους θεατές.

Η τρυφερή αυτή και συνάμα πικρή και διασκεδαστική ταινία (είναι ασπρόμαυρη ενώ η ερμηνεία του 77χρονου Μπρους Ντερν είναι εξαιρετική και δικαίως έφτασε έως τα Όσκαρ, έχει για βασικό ήρωα έναν ηλικιωμένο άνδρα που λαμβάνει ένα διαφημιστικό φυλλάδιο από αυτά που υπόσχονται ότι, αν παραγγείλεις τα σωστά προϊόντα και έχεις το σωστό μυστικό νούμερο, μπορείς να κερδίσεις ένα εκατομμύριο δολάρια. Έτσι μαζί με τον αποξενωμένο γιο του (στον ρόλο ο Γουίλ Φόρτε) αποφασίζει να διασχίσει μια τεράστια απόσταση για να πάει στη Νεμπράσκα και να διεκδικήσει το ένα εκατομμύριο.

Την σύζυγο του Ντερν στην ταινία υποδύεται η Τζουν Σκουίμπ, η οποία επίσης προτάθηκε για Όσκαρ (β’ γυναικείου ρόλου).

Η ταινία είχε παιχθεί πέρυσι και στο Φεστιβάλ των Κανών όπου ο Ντερν τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του. Συμπρωταγωνιστούν ακόμα οι Στέισι Κιτς και Μπομπ Όντενκιρκ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View