Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε εμφανίζεται στην Πάτρα η Ρίτα Αντωνοπούλου

Απόψε εμφανίζεται στην Πάτρα η Ρίτα Αντωνοπούλου

Στον "Φάρο", μετά τις 22.00 το βράδυ - Στο ακορντεόν θα την συνοδεύει ο Παναγιώτης Τσεβάς

Απόψε στις 22.00 το βράδυ ο Φάρος της Πάτρας, στο γνώριμο σημείο κάτω από το ναό του Αγίου Ανδρέου, ντυμένος στα γιορτινά του, δίπλα στο απέραντο γαλάζιο του Πατραικού κόλπου και ανάμεσα στο Παλιό και Νέο Λιμάνι γιορτάζει τα Χριστούγεννα με καλεσμένη την εκλεκτή ερμηνεύτρια και «μούσα» τα τελευταία χρόνια, των τραγουδιών του Πατρινού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, την Ρίτα Αντωνοπούλου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η οποία έχει και στενή σχέση με την Πάτρα, μετά τις επιτυχημένες της παραστάσεις στην Αθήνα θα κάνει μία στάση στην Χριστουγεννιάτικη Πάτρα, για μία live εμφάνιση στον Φάρο. Μαζί της στο ακορντεόν, θα την συνοδεύσει μία σπουδαία μουσική προσωπικότητα, ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, από τις πιο σημαντικές φωνές και ερμηνεύτριες της γενιάς της, που την γνωρίσαμε δίπλα στον Θάνο Μικρούτσικο (η ερμηνεία της στο κομμάτι «Ελένη» του Μικρούτσικου είναι συγκλονιστική), θα παρουσιάσει με τη φωνή της και τη συνοδεία αποκλειστικά και μόνο του ακορντεόν του Παναγιώτη Τσεβά, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που αναμένεται να αποτελέσει μία κορυφαία μουσική απόλαυση. Τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων και ξένων δημιουργών κι ένα δείγμα της νέας της δουλειάς, σε στίχους και μουσική Γιώργου Ανδρέου, που κυκλοφορεί προσεχώς.

Από το «Κάνε λιγάκι υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη στο «Φεγγάρι μάγια μούκανες» του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι την «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη και από εκεί στο «Θέατρο Σκιών» του Θάνου Μικρούτσικου, την «Μαρκίζα» του Γιάννη Σπανού και την «Μικρη Πατρίδα» του Γιώργου Ανδρέου.

Με Ξαρχάκο, Κραουνάκη και άλλους σπουδαίους συνθέτες που έδωσαν και δίνουν με το έργο τους το στίγμα της εκάστοτε εποχής σε τραγούδια, που αγαπήσαμε και αγαπάμε, η Ρίτα Αντωνοπούλου, με την μοναδικότητα της ερμηνευτικής της δυναμικής και τον βιρτουόζο Γιώργο Τσεβά υπόσχονται μία Χριστουγεννιάτικη νύχτα μουσικής αισθητικής απόλαυσης αλλιώτικη από τις άλλες…

Στον Φάρο Εν Πάτραις λοιπόν εντός της Λιμενικής Ζώνης της Πάτρας σημείο αναφοράς της Αχαικής πρωτεύουσας, που αναβιώνει μνήμες και όμορφες στιγμές του παρελθόντος, στους μεγαλύτερους.

Πληροφορίες-Κρατήσεις:2610-362191.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View