Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιος είναι ο "Δευκαλιών" Γιώργος Αποστολόπουλος που καταγγέλει ο Π. Καμμένος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποιος είναι ο "Δευκαλιών" Γιώρ...

Είχε διατελέσει και σύμβουλος των ΑΝΕΛ

«Φωτογράφησε» αν και δεν κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος, τον άνθρωπο που προσέγγισε -σύμφωνα με την καταγγελία- τον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που συμβούλευε και τους ΑΝ.ΕΛ -όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Καμμένος- εμφανίζεται να είναι ο άνθρωπος αυτός.

Στα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος, είπε πως τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank και ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι για την γνωριμία του μαζί του μεσολάβησε ο κ. Σταματης.

Του υπέδειξε -όπως είπε ο κ. Καμμένος- πως ο Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και ότι θα μπορούσε να καταθέσει.

Οταν ο Πάνος Καμμένος έφυγε από τη Ν.Δ, ο Αποστολόπουλος που του έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων», είπε ότι θα τον ακολουθήσει: «Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος δήλωνε ότι έχει διατελέσει σύμβουλος και των κυρίων Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος διακρίνεται δεξιά του Π. Καμμένου

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος διακρίνεται δεξ...

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος διακρίνεται δεξιά του Π. Καμμένου

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις