Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσι...

Στον Έσπερο

Ολοκληρώθηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  που φιλοξενήθηκε όπως και κάθε χρόνο στον χώρο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 12/12/2014 παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητου Παντελίδη, Εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου παζαριού όπου παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Βασίλειος Χατζηλάμπρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Αναστασία Τογιοπούλου, η Εκπρόσωπος του κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, ,η εκπρόσωπος του Αντιδημάρχου Υγείας - Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημητρίου Πελεκούδα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Χριστόπουλου κ. Θεόδωρος Ξυλιάς ,  η Δημοτική Σύμβουλος ΡΑΠ κα Ουρανία Μπίρμπα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΡΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σπαρτινός, ο Περιφερειακός Δ/ντης Α’Βάθμιας & Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο Δ/ντης Νευρολογικού Τμήματος ΓΝΠ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» κ. Νικόλαος Μακρής, η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Κα Αικατερίνη Γατοπούλου, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΜΕΡΙΜΝΑ κ. Γεώργιος Κασοκεράκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας κα Γεωργία Κοκκίνου ,τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου, και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που επεφύλαξαν σειρά εκπλήξεων για τα παιδιά και όλους τους παρευρισκόμενους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του φετινού χριστουγεννιάτικου παζαριού μας πραγματοποιήθηκαν  πολλές παράλληλες εκδηλώσεις:

Το Μουσικό σύνολο Μέριμνας – το Μουσικό Σύνολο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, την Δημοτική Μουσική του Δήμου Πατρέων, το έντεχνο σύνολο αποτελούμενο από τον κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο και την κα. Λένα Σουρμελή καθώς και το μουσικό σύνολο  αποτελούμενο από τον κ. Βασίλη Ζαγόρα και την κα Φαίδρα Πέττα .

Η Παιδική Χορωδία Πατραϊκής Μαντολινάτας με την Υπεύθυνη κα Μέλπω Βικάτου, η Χορωδία του Φάρου Ποντίων Πάτρας καθώς και η Πανύμνητος - Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής και Εκκλησιαστικής Παράδοσης με την Μαέστρο τους κα Αφροδίτη Χρυσανθακοπούλου πρόσφεραν στο κοινό θαυμάσια δείγματα της σημαντικής δουλειάς τους.

Οι χορευτές του Ομίλου Ελληνικών παραδοσιακών χορών Πανεπιστημίου Πατρών με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γρηγόριο Μικρώνη καθώς και η Χορευτική Ομάδα της Σχολής Χορού Patras Tango Academiα.

Ευχαριστούμε θερμά, το Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ – τα Τμήματα Διακοσμητικής για την συμβολή τους στην διακόσμηση του χώρου και Μαγειρικής, την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων, τον Δήμο Πατρέων, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων - ¨Καρναβάλι Πάτρας¨, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον κ. Νίκο Τσαπακίδη και τον κ. Αντώνη Μπαρμπετάκη, το Zorbasound, τα Έπιπλα Κύρους - Γεωργιόπουλος, την Φυτοεμπορική: Μαρία Βουτσιά κ Σια Ο.Ε, το Κέντρο Διάκου, το Mega Animal Center, την Computer Key, την Teratech.gr, την DYNACOMP AEBE, τους Αμπελώνες Κολυπέρα, την Achaia Clauss - Κάβα Δανιηλίδος, το κ. Γεώργιο Τζούδα, τον Καραμελόκοσμο, την Λουκουμοποιία ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, το Εργαστήρι Μαγειρικής Santa, το Ζαχαροπλαστείο Πλέγας, το Ζαχαροπλαστείο Μπαλάσκας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 52ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, τον Σύλλογο Διδασκόντων 52ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το Φωτογραφείο- ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΜΙΛΤΟΣ , τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς: LEPANTO, ΙΟΝΙΑΝ ΤV, ΛΥΧΝΟΣ και τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς : MAX FM, ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, SMART FM, KISS FM, FASMA FM, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για την έμπρακτη στήριξή τους που συνετέλεσαν τα μέγιστα στην πετυχημένη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου παζαριού των παιδιών μας.

Στο παζάρι παρουσιάστηκαν αντικείμενα που κατασκευάστηκαν από τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου μας, τα έσοδα από την πώληση διατέθηκαν αποκλειστικά για τις βασικές ανάγκες των παιδιών που εκπαιδεύονται στη ΜΕΡΙΜΝΑ.

Όλοι μας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, οι εργαζόμενοι και προ πάντων οι εκπαιδευόμενοι τους  εκφράζουμε και δημόσια την συγκίνηση και τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για την παρουσία τους και την προσφορά τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις