Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μαθητές και γονείς σε Καμίνια και Τσουκαλαίικα συγκεντρώνουν τρόφιμα

Πάτρα: Μαθητές και γονείς σε Καμίνια και...

Προσφορά αγάπης

Στη σημερινή εποχή των αριθμών και του άψυχου υλισμού, τα Χριστούγεννα τείνουν να μετατραπούν σε “λαμπερές” γιορτές της υπερκατανάλωσης και της κοσμικής – εγωκεντρικής απόλαυσης χωρίς ίχνος Αγάπης!

Σε αντίθεση με αυτή την τάση και φέτος θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα Αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς, στη Παιδεία και στον συνάνθρωπο, του πραγματικού &Μεγάλου Άγιου Βασιλείου!

Γι’ αυτό καλούμε τους γονείς & ειδικότερα τα παιδιά, εκτός από τα δώρα που θα λάβουν, να προσφέρουν (ανάλογα με τις δυνάμεις τους) Δώρα Αγάπης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Θα συγκεντρώσουμε

τρόφιμα μακράς διάρκειας

(όχι ψυγείου) όπως ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, συμπυκνωμένο γάλα, κονσέρβες, συσκευασμένο λάδι, ζάχαρη, αλεύρι κ.α. για να ενισχύσουμε την Τράπεζα Τροφίμων της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στα Καμίνια την Τρίτη 23/12/2014 και από τις 8:15 π.μ.-12:25 μ.μ., ενώ σταΝηπιαγωγεία Καμινίων και Τσουκαλαιίκων θα γίνει την

Δευτέρα 22/12/2014 το πρωί.

 

Μαζί με τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, σας ευχόμαστε όλο το 2015 να έχετε τη δύναμη και τη χαρά να προσφέρετε Δώρα Αγάπης στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, είτε μόνοι σας είτε μέσω του Δήμου, της Εκκλησίας και άλλων φιλανθρωπικών δράσεων!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑΙΙΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις