Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εύκολα 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εύκολα 3-0 τον ΠΑΟΚ

Νέα δεδομένα στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας

 

Νέα δεδομένα στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη φετινή ήττα του κι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ''Δικέφαλο'' στον ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 με πολύ καλή απόδοση και τακτική, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, έφτασαν στους 23 βαθμούς και προσπέρασαν τον Ατρόμητο, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και πρόθεση να πιέσουν τον αντίπαλό τους κι εν πολλοίς τα κατάφεραν, δημιουργώντας ευκαιρίες με τα αξιόλογα σουτ του Λίλα στο 8ο και 10ο λεπτό, που έφυγαν λίγο άουτ.

Ο ‘’Δικέφαλος’’ είχε τη στιγμή του στο 17΄, όταν ο Βελλίδης σταμάτησε διαδοχικά τις προσπάθειες των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη, ενώ στο 24΄ ο Τσάβες ανάγκασε τον Γλύκο σε σωτήρια επέμβαση, σε έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 26΄ με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή ο ‘’κρυφός άσος’’ στο μανίκι του Γιάννη Πετράκη, Άντι Λίλα, ο οποίος έκανε το 1-0 στην τρίτη τελική προσπάθειά του στην εστία του ΠΑΟΚ, σε φάση που τραυματίστηκε ο Γλύκος και αντικαταστάθηκε στο 31΄ από τον Ιτάνζ.

Η ομάδα της Ηπείρου δεν έδειξε καμία διάθεση να επαναπαυθεί στα κεκτημένα στη συνέχεια αλλά συνέχισε επιθετικά και απείλησε ξανά με μόλις άστοχο σουτ του Λίλα στο 52΄, για να χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 ο Περέιρα στο 69΄, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε παράλληλο γύρισμα του Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καλή αμυντική λειτουργία και δεν απειλούνταν, ενώ επιθετικά έβρισκε τους χώρους για να εκδηλώνει επικίνδυνες αντεπιθέσεις, σε μία εκ των οποίων διπλασίασε τα τέρματά του.

Στο 73ο λεπτό ο Τσάβες κινήθηκε στον άξονα και την κατάλληλη στιγμή πέρασε την μπάλα στον Κοροβέση, ο οποίος έγραψε το 2-0, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του ο Μανιάς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον σκόρερ να αποβάλλεται στη συνέχεια για… υπέρμετρο πανηγυρισμό.

Πήγη: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports