Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η παράταξη Δημαρά βρίσκει ελαφρυντικά στη δημοτική αρχή για τον προϋπολογισμό- "Θα ψηφίσουμε"

Η παράταξη Δημαρά βρίσκει ελαφρυντικά στ...

"Αναμένουμε να αναλύσει το πολιτικό της σχέδιο"

"Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό  του έτους 2015, είναι μία από τις πιο σημαντικές συνεδριάσεις διότι, εκτός από το καθαρά διαχειριστικό της μέρος, αναδεικνύεται  ο τρόπος υλοποίησης της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Τώρα για την Πάτρα" του Γιάννη Δημαρά. Και συνεχίζει:

"Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή είχε στην διάθεσή της ελάχιστο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να αποτυπώσει σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού πλήρως την πολιτική της. Έτσι θα υπερψηφίσουμε το σχέδιο προϋπολογισμού για να διευκολυνθεί το έργο της και δεν θα προβούμε στην εύκολη λύση της στείρας επικοινωνιακής αντιπολιτευτικής αντιπαράθεσης.

Παρόλα αυτά περιμένουμε από την Δημοτική Αρχή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να αναλύσει το πολιτικό της σχέδιο για το Δήμο και να ορίσει τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει βάλει για να το ικανοποιήσει με δεδομένο ότι υπάρχουν πολύ στενά οικονομικά περιθώρια, έστω και αν αυτό το σχέδιο αποτυπωθεί πλήρως στον επόμενο προϋπολογισμό."

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις