Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χριστόπουλος: "Να διαμορφώσουμε τους χαρακτήρες των παιδιών με τον αθλητισμό"

Χριστόπουλος: "Να διαμορφώσουμε του...

Τόνισε ο τεχνικός διευθυντής βόλεϊ του Απόλλωνα

Ο τεχνικός διευθυντής βόλεϊ του Απόλλωνα Γιώργος Χριστόπουλος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι προπονητές όλων των "μελανόλευκων" τμημάτων υποδομών δήλωσε:

"Έχουμε διαμορφώσει μια φιλοσοφία στον Απόλλωνα που πρέπει να εμπνέει όλους μας. Να διαμορφώσουμε τους χαρακτήρες των παιδιών, να είναι παιδιά με ήθος και καλή νοοτροπία, και το σημαντικότερο να βοηθηθούν στη ζωή τους μέσα από τον αθλητισμό.

Αυτός είναι ο στόχος ως προς τη λειτουργία των Ακαδημιών. Στόχος μας είναι να έχουν αυτά τα παιδιά συμμετοχή στο άθλημα που υπηρετούν, να τους παρέχονται οι καλύτερες δυνατές προπονητικές συνθήκες με καλούς προπονητές και παιδαγωγούς. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω τα ονόματα των συνεργατών μου, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μια ομάδα δημιουργείται από τα άτομα που την αποτελούν.

Είναι οι: Χρήστος Καράβολας, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Γιώργος Μαυρομμάτης, Αντώνης Κοβάτσεφ, Έφη Παπακωνσταντοπούλου. Είμαστε καθηγητές φυσικής αγωγής και μη, τρεις και τρεις, όλοι με μεγάλο μεράκι και αγάπη για τις Ακαδημίες μας. Αυτή την περίοδο οι Ακαδημίες έχουν ένα μεγάλο αριθμό παιδιών που κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και δείχνουν μεγάλη διάθεση. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως όλους εμάς που υπηρετούμε το βόλεϊ γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτές τις εποχές να βλέπεις τα παιδιά να έχουν όρεξη για τον αθλητισμό.

Στους στόχους του Απόλλωνα διαχρονικά είναι η συνεχής καλή πορεία των «μεγάλων» ομάδων, η δημιουργία νέων συνθηκών και το κυριότερο τα νέα παιδιά των υποδομών να πλαισιώνουν τις «μεγάλες» ομάδες. Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η νοοτροπία, όπως υπάρχει και στο μπάσκετ. Τα νέα παιδιά να προωθούνται, να μην χάνουμε κανένα παιδί, και όλα να λειτουργούν από τις υποδομές. Στις κορασίδες και τις νεάνιδες ο Απόλλωνας είναι πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας πρωταθλήματα κι αυτό λέει κάτι. Λέει ότι η δουλειά που γίνεται στις υποδομές γίνεται σωστά, ώστε τα παιδιά να προωθούνται στη «μεγάλη» ομάδα.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια του Απόλλωνα, να υπηρετούμε όλοι τον αθλητισμό και τα παιδιά να αποκομίζουν οφέλη μέσα από τον αθλητισμό διαμορφώνοντας χαρακτήρα για να γίνουν καλύτεροι άνθρωπο"ι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports