Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Μαρουκάκης "καθάρισε" για την Παναχαϊκή - Κέρδισε 1-0 εκτός τον Άλιμο

Ο Μαρουκάκης "καθάρισε" για τη...

Σε ένα μέτριο παιχνίδι

Η Παναχαϊκή έφυγε με το τρίποντο από την Καισαριανή, επικρατώντας με 1-0 του Αλίμου σε μία αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης ήταν πάλι ο εκτελεστής για την Παναχαϊκή και στο 56ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε την ιδανική προσπάθεια του Στεργίδη από την δεξιά πλευρά και έστειλε την μπάλα με διαγώνιο σουτ στα δίχτυα του Αλίμου.

Το παιχνίδι στην Καισαριανή δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και δεν είχε τις σπουδαίες φάσεις, αφού ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Η αχαϊκή ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, κρατούσε τους ποδοσφαιριστές της τυπικά γηπεδούχου μακριά από την περιοχή της και δεν άφησε πολλά περιθώρια με σωστή αμυντική τακτική.

Από την άλλη πλευρά, ο Άλιμος προσπάθησε να έχει σωστές αντιδράσεις και να κρατήσει για ακόμη ένα ματς το μηδέν στην άμυνα του και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό εκτός από την φάση του Στεργίδη που έφερε το γκολ.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (60' Γούλας), Βιγιαφάνε, Νικολόπουλος, Κουμπαρούλης (60' Σταύρου), Καραμέρης, Παντελής (83' Δωροβίνης), Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Σαγανάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Στεργίδης (94' Τσώνης), Άλλα, Ασίγκμπα, Κάργας, Πλέγας (63' Σκερλετίδης), Γκαντιάγκα, Πατινιώτης (85' Χούσα), Μπαλού, Μαρουκήκς, Χαρτσιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports