Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θα είναι ο Tom Hiddleston ο “Sandman”;

Θα είναι ο Tom Hiddleston ο “Sandman”;

Το κόμικ “Sandman” είναι μια από τις τελευταίες σημαντικές σειρές κόμικ που δεν έχουν γίνει ακόμα ταινία

Το κόμικ “Sandman” του Neil Gaiman είναι μια από τις τελευταίες σημαντικές σειρές κόμικ που δεν έχουν ακόμη κάνει την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη. Τελικά, ο “Sandman” είναι σε διαδικασία παραγωγής με τον Gaiman, τον David S. Goyer και τον Joseph Gordon-Levitt να δουλεύουν την προσαρμογή του σεναρίου και μάλιστα ο πρώτος έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για τον κεντρικό χαρακτήρα Morpheus.

“Είναι αστείο γιατί κοιτάς γύρω σου και σκέφτεσαι ‘αυτός θα ήταν φανταστικός’ και μετά περνάει η στιγμή” είπε πρόσφατα ο Gaiman στο The Radio Times.

“Έλεγα ότι ο Johnny Depp θα ήταν υπέροχος Morpheus αλλά τώρα είναι λίγο μεγάλος. Όταν είδα τον Benedict (Cumberbatch) ως Sherlock Holmes σκέφτηκα ότι θα είναι φανταστικός και οι φαν πιθανότατα γιατί αμέσως άρχισαν να δημιουργούν πόστερ με το θέμα”.

Μετά τη συμφωνία του Cumberbatch όμως με τους υπεύθυνους του Doctor Strange, αυτή η ιδέα εγκαταλείπεται και έρχεται στο προσκήνιο ο Tom Hiddleston.

“Υπάρχει ο Tom Hiddleston! Και η αλήθεια είναι ότι, όσον αφορά εμένα, οποιοσδήποτε έχει αγγλική προφορά και ωραίες γωνίες στο πρόσωπο μπορεί να φέρει εις πέρας το project” καταλήγει ο Gaiman.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture