Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του “The Interview”, λόγω… χάκερς

Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του “The Interview”...

Η ιστορία του “The Interview” επικεντρώνεται στη συνωμοσία δολοφονίας εναντίον του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του “The Inteview” στη Νέα Υόρκη ακυρώθηκε, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από εκπρόσωπο της Landmark χτες. Πρόκειται για την τελευταία αρνητική εξέλιξη μετά την κυβερνο-επίθεση στη Sony, καθώς οι hackers άφησαν να εννοηθεί ότι θα προκύψουν τρομοκρατικές επιθέσεις αντίστοιχες με εκείνες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Η ιστορία του “The Interview” επικεντρώνεται στη συνωμοσία δολοφονίας εναντίον του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un.

Η ταινία της Sony είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στα Landmark Sunshine Cinema και ματαίωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Landmark. Τα νέα έρχονται μετά την απόφαση των πρωταγωνιστών Seth Rogen και James Franco να ακυρώσουν τις προωθητικές τους εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας.

“Σύντομα ο κόσμος θα δει τι απαίσια ταινία έφτιαξε η “Sony Pictures Entertainment” αναφέρει το μήνυμα των χάκερ. “Ο κόσμος θα γεμίσει φόβο. Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Σας συστήνουμε να μείνετε μακριά από τα μέρη που θα προβληθεί (αν το σπίτι σας είναι κοντά, αφήστε το)”.

Η Sony διαπραγματεύτηκε με τους ιδιοκτήτες των αιθουσών το θέμα της προβολής αλλά δεν τους έπεισε όλους. Η Carmike  Cinemas αποφάσισε να ακυρώσει τις προβολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture