Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάρις Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τον Πρόεδρο

Πάρις Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβ...

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε στο βρόντο»

Πρωτοβουλίες εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος, καθώς σημείωσε ότι «οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε στο βρόντο».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους για τη χθεσινή, πρώτη ψηφοφορία, ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα επιβάλει πρωτοβουλίες, η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο και η πατρίδα μας πρέπει να στείλει παντού ένα μήνυμα σταθερότητας και ελάχιστης συνεννόησης».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και πρέπει και ο καθένας ατομικά και τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Για τον λόγο αυτόν, όπως είπε, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ «είναι καθαρό ότι θα πάρουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες».

«Δεν είναι ζήτημα κομματικής δικαίωσης ή κομματικού διαγκωνισμού. Οι θυσίες των πολιτών που μας έφεραν σε ένα πολύ καλό σημείο ως χώρα δεν πρέπει να πάνε χαμένες σε καμιά περίπτωση», πρόσθεσε.

«Εμάς αυτό μας καθοδηγεί και τίποτε άλλο. Γι’ αυτό και θα πάρουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να επιτύχει η χώρα αυτό που της πρέπει και αυτό που αξίζει στους πολίτες μετά από τόσες θυσίες», κατέληξε.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις