Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σκανδαλίδης: Αδιανόητο να κατέβει ένας Παπανδρέου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ

Σκανδαλίδης: Αδιανόητο να κατέβει ένας Π...

Θα είναι υποτιμητικό για τον ίδιο

«Δεν υπάρχει θέμα διάσπασης. Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με τα σύμβολά του, το όνομά του και το θεωρώ αδιανόητο, ένας Παπανδρέου να βρεθεί απέναντι με άλλους συνδυασμούς. Είναι λίγο οξύμωρο και το θεωρώ και ολίγον υποτιμητικό για τον ίδιο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το τι θα κάνουμε εσωτερικά σε μια στιγμή που σήμερα είμαστε μπροστά πιθανότατα σε μια εκλογική αναμέτρηση υπαρξιακού περιεχομένου για το ΠΑΣΟΚ, όταν πρέπει να αποδείξουμε ότι συνεχίζουμε να καθοδηγούμε έστω και ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, τα πράγματα σε αυτή τη χώρα πάντα με θέση Εθνικής ευθύνης, είναι φανερό ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές. Μετά τις εκλογές εδώ είμαστε. Δεν ευνοεί κανέναν αυτού του τύπου η αντιπαράθεση».

«Θα του έλεγα, ότι το όνομά του τον υποχρεώνει να είναι εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το τι θα έλεγε στον Γιώργο Παπανδρέου, αν τον συναντούσε.

 

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις