Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Να επιστρέψουν όλοι οι υπάλληλοι που είναι σε διαθεσιμότητα

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Να επιστρέψουν όλοι...

Τι ζητά η Πρυτανική Αρχή και τα μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος

Την επιστροφή όλων των υπαλλήλων του Πανεπιστήμιου της Πάτρας που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ζητούν η Πρυτανική Αρχή και το Συμβούλιο του Ιδρύματος, καθώς όπως τονίζουν είναι αδύνατη με τις παρούσες συνθήκες η συνέχιση, της ούτως ή άλλως, λειτουργίας του Ιδρύματος με τους εναπομείναντες υπαλλήλους.

Για το θέμα δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Συνόδου Πρυτάνεων, την Τετάρτη, παρουσία θεσμικών οργάνων και διοικητικών υπαλλήλων της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Κατά τη συνέντευξη διατυπώθηκε από τις Πρυτανικές Αρχές η αδυναμία συνέχισης της, οριακής ούτως ή άλλως, αν δεν επιστρέψουν όλοι οι διαθέσιμοι στις θέσεις τους, ενώ τονίστηκε και η δεκαπεντάμηνη «ομηρία» των 80 αυτών ανθρώπων, χωρίς να γνωρίζουν το τι μέλει γενέσθαι από τον Ιανουάριο και μετά.

Στη συνέντευξη παρενέβησαν και εκπρόσωποι των διοικητικών υπαλλήλων, που αναφέρθηκαν στις επιπτώσεις της δραματικής υποστελέχωσης του Πανεπιστημίου.

Τέλος, εκφράστηκε εναγώνιο αίτημα προς την πολιτεία αλλά κυρίως προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Η.Δ., για άμεση επίλυση του αδιεξόδου που έχει περιέλθει το τρίτο ΑΕI της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις