Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 28 μετανάστες κρυμμένοι σε ...πορτοκάλια - Μαζικές οι συλλήψεις διακινητών στο λιμάνι

Πάτρα: 28 μετανάστες κρυμμένοι σε ...πορ...

Χθες το απόγευμα

Ένας διακινητής και δεκαοκτώ παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο Νότιο Λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα – ψυγείο, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο του φορτίου το οποίο αποτελείτο από παλέτες με τελάρα που περιείχαν πορτοκάλια και ειδικότερα στο κενό που είχε δημιουργηθεί σε  δύο παλέτες  κατά την αφαίρεση των τελάρων τους δεκαοκτώ (18) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.

Επίσης, ένας διακινητής και δέκα (10) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο Νότιο Λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα – ψυγείο, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο του φορτίου το οποίο αποτελείτο από παλέτες με τελάρα που περιείχαν πορτοκάλια και ειδικότερα στο κενό που είχε δημιουργηθεί σε  δύο παλέτες  κατά την αφαίρεση των τελάρων, δέκα (10) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις