Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Βαρθολομιού"

"Προχωρούν οι διαδικασίες για την α...

Σύμφωνα με τα όσα απάντησε στο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γ. Κοντογιάννη ο υπ. Υποδομών

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Βαρθολομιού, όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη στην Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλείος Βουλευτής στην ερώτησή του επισήμανε ότι από το 2008 οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα μέσα σε λυόμενες αίθουσες και στερούνται των βασικών υποδομών που αντιστοιχούν σε ένα μουσικό σχολείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της εκπαίδευσής τους, και για το λόγο αυτό ζητούσε να προχωρήσει άμεσα η ανέγερση του νέου κτιρίου.

Όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών:

«Η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» έχει προβεί σε σχετικές ενέργειες ωρίμανσης του συγκεκριμένου έργου, ώστε να υλοποιηθεί η ανέγερση του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Βαρθολομιού. Συγκεκριμένα, έχουν χορηγηθεί τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία (κτιριολογικό) στο Δήμο Πηνειού Νομού Ηλείας, ώστε να προβεί ο Δήμος στη σύνταξη της σχετικής μελέτης και εν συνεχεία στην υλοποίηση του αναφερόμενου Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοντογιάννης βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Καστρινό για την προώθηση όλων των απαραιτήτων διαδικασιών ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο και να μπορέσει, επιτέλους, το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο, να αποκτήσει δικές του κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις