Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρίποντο με Μήτρογλου για Ολυμπιακό

Τρίποντο με Μήτρογλου για Ολυμπιακό

Κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε για άλλη μία φορά φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατόρθωσε όμως να πάρει ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανιώνιο με 2-0 χάρις σε ισάριθμα γκολ του Μήτρογλου και να μειώσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, στον ένα βαθμό.

Ο Ολυμπιακός συνάντησε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο από την καλή ανασταλτική λειτουργία του Πανιωνίου, εμφανίζοντας για ακόμη μία φορά δυσκολία να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Οι παίκτες του Μίτσελ δεν είχαν κίνηση χωρίς την μπάλα, ήταν στατικοί, προβλέψιμοι και χωρίς φρεσκάδα, ενώ με μοναδικό παίκτη στην αντίπαλη περιοχή τον Μήτρογλου δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ανέστη, κι ας ήταν ο ''Γερμανός'' εκείνος που ''ξεκλείδωσε'' το σκορ γράφοντας το 1-0 στο 36΄ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, σε κόρνερ του Ντομίνγκες και γύρισμα του Σιόβα.

Νωρίτερα ο Ρομπέρτο είχε αποκρούσει με το πόδι το συρτό σουτ του Μπουμάλ (13΄), η κεφαλιά του Μήτρογλου στη σέντρα του ''Τσόρι'' είχε φύγει άουτ, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μποτία αποχώρησε τραυματίας.

Το αγωνιστικό μοτίβο διατηρήθηκε αναλλοίωτο και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή αλλά τους ''κυανέρυθρους'' να ανταποκρίνονται και να μην επιτρέπουν τη δημιουργία κινδύνων στην περιοχή του Ανέστη.

Η είσοδος του Ντοσεβί (αντί του Αφελάι) έκανε πιο δημιουργικούς τους γηπεδούχους, καθώς ο Γάλλος είχε όρεξη σε αντίθεση με τον Ολλανδό, ο οποίος κινήθηκε σε ''ρηχά νερά'', αλλά ευκαιρίες δεν υπήρχαν συχνές.

Στο 69΄ και σε εκτέλεση κόρνερ από τον Ντομίνγκες ο Εντινγκά πήρε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Μήτρογλου αιφνιδιάστηκε και αστόχησε από κοντά, για να ''λαχταρήσουν'' τους αντιπάλους τους οι φιλοξενούμενοι στο 71΄ και το 83΄ με τον Μασούρα, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει στην πρώτη περίπτωση και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ στη δεύτερη.

Τελικά τους τρεις βαθμούς ''κλείδωσε'' ο κορυφαίος της πειραϊκής ομάδας απόψε, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δέχθηκε ''συστημένη'' σέντρα του Ντοσεβί από δεξιά, κατέβασε υπέροχα αποφεύγοντας τον αντίπαλό του και τελείωσε τη φάση για το 2-0 με κίνηση μεγάλου φορ, σημειώνοντας το έβδομο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports