Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χαρά, χαμόγελα, παιχνίδια και γιορτινές ευχές από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

Χαρά, χαμόγελα, παιχνίδια και γιορτινές ...

Μπαζάρ στον Έσπερο ενώ στην πλ. Γεωργίου θα διοργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία

Με το σύνθημα "Η Πράξη είναι Θέση" το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού δίνει έμφαση στον άξονα του Oδηγικού Παιδαγωγικού του Προγράμματος «Κοινωνική Συμμετοχή και Προσφορά» και έχει στόχο την ανάπτυξη της προσωπικής ευθύνης και δράσης των παιδιών, προσπαθώντας να παρακινήσουν ταυτόχρονα και άλλους γύρω μας να συνδράμουν την τοπική κοινωνία.

Οι Οδηγοί της Πάτρας, πιστεύοντας στο ρόλο που μπορούν να παίξουν, όλοι μαζί κι ο καθένας τους χωριστά, στο κοινωνικό σύνολο, αυτό το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 θα βρίσκονται στην Πλατεία Γεωργίου για να οργανώσουν Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΠΓΝΠ (από 9:30 έως 13:30), γιατί το αίμα δε φτιάχνεται ούτε αγοράζεται.

Παράλληλα με την Εθελοντική Αιμοδοσία, η Ομάδα Μεγάλων Οδηγών και τα Στελέχη τους θα ενημερώνουν το κοινό για τη σημασία της αιμοδοσίας.

Ακόμα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί, γιατί θέλουμε ένα χαμόγελο να φωτίσει κάθε παιδικό πρόσωπο.

Από τις 10:00 μέχρι 18:00,στον χώρου του Έσπερου, στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου.

Τα Ξωτικά μας έχουν ετοιμάσει στην Αυλή τους παχνίδια, εργαστήρια και κατασκευές για όλα τα παιδιά.

Θα πιούμε ζεστά ροφήματα και θα γευτούμε χειροποίητα γλυκά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα ετοιμάσουμε για εσάς, για να υποδεχτούμε γλυκά τα Χριστούγεννα που θα έρθουν!

Στην Αυλή των Ξωτικών θα βρείτε επίσης, Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών και των στελεχών μας, για να στολίσετε ή να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενισχύοντας παράλληλα τις δράσεις των ομάδων μας».

Ακόμα οι Οδηγοί της Πάτρας καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στη δράση "Όλοι μαζί για το παιδί" που οργανώνει ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, γιατί θέλουμε κάθε παιδί να έχει ένα παιχνίδι τις γιορτές που έρχονται, και όλοι να χαρίσουν ευχές, για υγεία, αλληλεγγύη, δημοκρατία, πολιτισμό, ισορροπία και δικαιοσύνη. Γιατί κάθε Πράξη μας αποτελεί τη Θέση μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View