Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΠΑΤΡΑ - Αυτό το Σάββατο στο Επίκεντρο+ η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων

ΠΑΤΡΑ - Αυτό το Σάββατο στο Επίκεντρο+ η...

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΕΣΗΕΠΗΝ

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) θα πραγματοποιήσει αυτό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων.

Η εκδήλωση φέτος επιλέχθηκε από τον νέο πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών, Κυριάκο Κορτέση, να γίνει στον πολυχώρο «Επίκεντρο+», στην οδό Αγίου Διονυσίου 36 και Νόρμαν 16 μετά τις 5 το απόγευμα.

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να χαρούν την παιδική θεατρική παράσταση του Γιάννη Καλατζόπουλου, «Η Σολομώντεια Λύση». Πρόκειται για την παιδική διασκευή του αγαπημένου και κλασικού έργου «Ο Κύκλος με την κιμωλία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία παράσταση χαρούμενη και αισιόδοξη που συνδυάζει αφήγηση, τραγούδι, κίνηση με νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς της πόλης μας. Ένα πολυθέαμα χωρισμένο σε δυο μέρη που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Στη συνέχεια θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά των συναδέλφων.

Στο έργο παίζουν και τραγουδούν οι Εύα Γιαννοπούλου, Γιώργος Κορομπίλης, Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Λογαράς, Τζίμης Πολίτης και Βαρβάρα Σεφέρη.

Σκηνοθεσία: Χρυσούλα Παπαδοπούλου

Μουσική:  Δημήτρης  Λέκκας

Χορογραφία - Κινησιολογία: Κατερίνα Αναλυτή

Μουσική διδασκαλία:  Αρσινόη Γεωργοπούλου.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά, είναι καλεσμένοι όλοι οι δημοσιογράφοι των μέσων ενημέρωσης της Πάτρας, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη της Ενώσεως.

*Η παράσταση "Η Σολομώντεια Λύση" παρουσιάζεται με επιτυχία από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι καθώς και καθημερινές για τα σχολεία, στην σκηνή του Επίκεντρο+.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View