Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Κέρκυρα έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο

Η Κέρκυρα έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο

Νίκησε 3-1 τον Εργοτέλη

 

Κέρκυρα και Εργοτέλης μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο νησί του Ιονίου, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και πήραν τη νίκη με 3-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Με τους τρεις βαθμούς μετά την πέμπτη φετινή επιτυχία (τέταρτη εντός έδρας) οι ''Φαίακες'' έφτασαν στους 18 και απομακρύνθηκαν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Ηρακλείου που έμεινε στους 7 και την τελευταία θέση, γνωρίζοντας την ένατη ήττα κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε αρκετά επιθετικά και στο πρώτο δεκάλεπτο προβλημάτισε την περιοχή του Σετκούς με εκφραστή των προσπαθειών της τον Γιουσούφ, ο οποίος είχε επικίνδυνα αλλά άστοχα σουτ στο 3ο, 4ο και 5ο λεπτό, ενώ στο 17΄ ο Ρέντζας απείλησε με τη σειρά του την εστία της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, φάνηκε στο 32ο λεπτό, όταν το σουτ του Μαρκόφσκι απέκρουσε ο Καβουσάκης, αλλά στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με διπλή προσπάθεια του Φιντέλεφ, η αρχική κεφαλιά του οποίου στη σέντρα του Γιουσούφ είχε χτυπήσει στο δοκάρι του Σετκούς.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στην επανάληψη, με την ομάδα της Κέρκυρας να είναι εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και να επιβραβεύεται γι΄ αυτό με το γκολ της ισοφάρισης, που σημείωσε ο Καϊκούτ στο 51΄ από πάσα του Κόντου.

Δώδεκα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασαν στην ανατροπή με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και έδωσε το προβάδισμα στην Κέρκυρα, για να ''γράψει'' το 3-1 και πάλι ο Καϊκούτ στο 67΄, επίσης με κεφαλιά σε κόρνερ του Χαβίτο, ενώ στο 89΄ αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Χαντί του Εργοτέλη.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports