Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το bazaar της Μέριμνας στην Πάτρα που σχεδίασαν και έστησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ακμή

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το bazaar της Μέριμνας στ...

Πολλοί πέρασαν από το γιορτινό μπαζάρ και αγόρασαν διακοσμητικά, στολίδια, κ.α. που είχαν φτιάξει τα παιδιά της Μέριμνας

Την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα έχουν διδαχθεί κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στο ΙΕΚ Ακμή –και μάλιστα για καλό σκοπό-είχαν οι σπουδαστές του τμήματος Διακόσμησης του Πατρινού ΙΕΚ.

Οι σπουδαστές σχεδίασαν και έστησαν το παζάρι του Παιδαγωγικού θεραπευτικού κέντρου Μέριμνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρου του Έσπερου στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου, από την Παρασκευή 12/12/2014 εφαρμόζοντας όλες τις αρχές της οργάνωσης, του φωτισμού των υλικών και των εφαρμογών τους .

Στο γιορτινό φιλανθρωπικό μπαζάρ συμμετείχε επίσης και το τμήμα ΣΕΦ με ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί που σέρβιραν στον κόσμο που παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων συμπληρώνοντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Για μια ακόμα φορά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος με τους σπουδαστές του στηρίζει τους  ανθρώπους που τους έχουν περισσότερο ανάγκη αποδεικνύοντας το κύρος του ονόματός του.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής πολιτικής Αντώνης Χαροκόπος, η πρόεδρος του Θεραπευτικού και Παιδαγωγικού Κέντρου "Μέριμνα" Άννα Σπηλιωτακάρα Ρηγοπούλου, κ.α.

Οι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight