Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Λεχαινά- Ο 83χρονος προέτρεπε τον 41χρονο να ρίξει στους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για απόπει...

Σήκωσαν στο ... πόδι την Πατρών-Πύργου, με την καταδίωξή τους

Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα, στα Σαγαίικα Αχαΐας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο άνδρες, πατέρας και γιος, ηλικίας 87 και 41 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση Νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Xθες το απόγευμα, στα Λεχαινά, ο 41χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, έναν συνομήλικο συγγενή του, χωρίς ευτυχώς να τον χτυπήσει.
Για την ανεύρεση του δράστη, έγιναν  άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών στο σπίτι τους  στα Λεχαινά.

Οι δράστες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ο 83χρονος βγαίνοντας από το σπίτι του έδωσε το όπλο του, στον 41χρονο γιο του, προτρέποντας τον να πυροβολήσει τους αστυνομικούς οι οποίοι  απομακρύνθηκαν προσωρινά.

Την επόμενη μέρα το πρωί, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τους και κινήθηκαν την Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου με κατεύθυνση προς την Πάτρα. Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν το χώρο ακολούθησαν τους δράστες και κατάφεραν να τους συλλάβουν με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στα Σαγαίικα Αχαΐας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών στα Λεχαινά, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

•       ένα κυνηγετικό όπλο οπλισμένο με δύο φυσίγγια
•       Εννέα φυσίγγια,
•       Ένα κάλυκα,
•       Έξι ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις