Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σταματάει τις πληρωμές ο Πανηλειακός

Σταματάει τις πληρωμές ο Πανηλειακός

Χάνει την επιχορήγηση

Η απόφαση της διοίκησης του Πανηλειακού να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα, οδηγεί σε απώλεια του μεγαλύτερου μέρους της επιχορήγησης που λαμβάνουν οι ομάδες της Football League.

Οι Πυργιώτες, που έχουν εισπτάξει μία δόση, περίπου 25.000 ευρώ, επρόκειτο να λάβουν άλλα 170.000 ευρώ ως το τέλος της περιόδου (από ΟΠΑΠ κι ΟΤΕ), ωστόσο τα λεφτά αυτά δεν θα μπουν στο ταμείο τους.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, ο Πανηλειακός δεν θα συνεχίσει να πληρώνει δόσεις από προσφυγές παλιών παικτών. Μέχρι τώρα γινόταν καταβολή χρεών ώστε να ορίζονται τα ματς της ομάδας όμως πλέον δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

Στον Πύργο υπογραμμίζουν, επίσης, ότι τη νέα χρονιά η ομάδα δεν θα αρχίσει την προσπάθειά της στη Γ' Εθνική με μείον βαθμούς, μιας και αλλάζει καθεστώς κατηγορίας, από επαγγελματική σε ερασιτεχνική, ενώ παράλληλα θα σβηστούν οι οφειλές προς παίκτες και γενικά ιδιώτες, όπως και προς ΙΚΑ και δημόσιο, τα οποία θα βαρύνουν πλέον το φυσικό πρόσωπο που διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ στο διάστημα της δημιουργίας τους δηλαδή τον Θεοδόση Χριστόπουλο, όπως αναφέρει το σάιτ iliaoikonomia.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports