Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Παναγιώτης Κογκόλης: "Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"

Παναγιώτης Κογκόλης: "Δεν έχω να φο...

Τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΚ

Για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, με την εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου του ΠΕΑΚ μίλησε στον sportfmpatras 96.3, ο παραιτηθείς, πλέον,  Παναγιώτης Κογκόλης.

Μιλώντας για την εντολή που δέχτηκε αλλά και για τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο έκτακτος έλεγχος δεν ξέρω πως προήλθε… κάποια καταγγελία έγινε γιατί έτσι ανέφερε το έγγραφο του υφυπουργού δηλαδή ότι κατόπιν καταγγελίας θα διενεργηθεί έκτακτος έλεγχος. Από αυτό τον έλεγχο, δεν βγήκε τίποτα και μετά εστάλη το έγγραφο για παραίτησή μου. Εγώ, ως άνθρωπος με ευθιξία, είχα υποχρέωση να σεβαστώ το κάλεσμα του υπουργού και να υποβάλλω την παραίτησή μου».

Σε ερώτηση, εαν γνωρίζει από πού προήλθε η καταγγελία, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν έχω δώσει βάση σε αυτό, σημασία έχει ότι δέχομαι τον διαχειριστικό έλεγχο και μετά το πέρας των ερευνών, είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.   Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή από το να περιμένω το πόρισμα».

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Ο απερχόμενος πρόεδρος, γνωστοποίησε ότι υπέβαλε την παραίτησή του: «Υπέβαλα την παραίτησή μου και έχω δώσει τον χώρο, όπως ζητάει ο υφυπουργός, να γίνει απρόσκοπτά η δουλειά των ελεγκτών αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει».

Σε ερώτηση, αν είχε καλή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, ο Παναγιώτης Κογκόλης, ανέφερε: «Είμαι υποχρεωμένος να έχω καλή συνεργασία. Από τη πλευρά μου θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία Αυτό καλύτερα να ρωτήσετε τους άλλους».

Τέλος, μιλώντας για την ανάμιξή του με τα κοινά, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΕΑΚ, τόνισε: «θεωρώ ότι μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε ένα καλό έργο, για όλες τις εγκαταστάσεις και με πενιχρά μέσα. Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τα κοινά για κάνω προσωπική καριέρα. Εγώ από οποιαδήποτε θέση προσπαθώ να συνεισφέρω στον συνάνθρωπο μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports