Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το κύπελλο Χριστουγέννων της ΝΕΠ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το κύπελλο Χρισ...

Με ρεκόρ συμμετοχών

Το «Swimming Christmas Cup 2014» ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και όλοι στις τάξεις της ΝΕΠ έχουν ήδη πιάσει δουλειά για την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

Η φετινή εμπειρία ήταν ξεχωριστή για τους διοργανωτές, καθώς διαπίστωσαν την μεγάλη αγάπη του κόσμου για το κορυφαίο κολυμβητικό μίτινγκ της Πάτρας, στο οποίο πήραν μέρος 52 ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και Βουλγαρία και οι 1.200 αθλητές και αθλήτριες ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Η φετινή διοργάνωση έσπασε πολλά ρεκόρ και από πλευράς θεατών, τόσο αυτών που βρέθηκαν το τριήμερο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας, όσο και εκείνων που παρακολούθησαν το μίτινγκ μέσω μιας μαραθώνιας ιντερνετικής κάλυψης από το www.scc-greece.gr, ιστοσελίδας που δημιούργησε από πέρσι η ΝΕΠ αποκλειστικά και μόνο για το «Swimming Christmas Cup» και η οποία έφερε εικόνα και ήχο από την Αχαΐα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Στην ΝΕΠ τονίζουν μεταξύ άλλων: "Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μόχθησαν για την διοργάνωση αυτού του τόσο σπουδαίου θεσμού, καθώς και όλους όσοι έδωσαν «παρών» στους αγώνες (αθλητές, συνοδούς, προπονητές, γονείς, κλπ), αλλά και να υποσχεθούμε ότι τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις οποίες υποπέσαμε δεν θα ξανασυμβούν.

Το απίστευτο ρεκόρ συμμετοχών, μας αιφνιδίασε ευχάριστα και μας υποχρέωσε σε αρκετές αναπροσαρμογές, υπερβάσεις ή συμπτύξεις του προγράμματος έως την τελευταία στιγμή.

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε για οποιαδήποτε κριτική, συμβουλή, παράπονο, πρόταση ή διευκρίνιση, προκειμένου το «SCC 2015» να είναι ακόμη καλύτερο από ό,τι η φετινή διοργάνωση.

Σας περιμένουμε όλους και όλες στην Πάτρα και τον Δεκέμβριο του 2015 με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και με πολλά νέα ρεκόρ.

Ολοι εμείς στην ΝΕΠ σας ευχόμαστε καλές γιορτές!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports