Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο δήμαρχος Δυτ. Αχαίας συναντήθηκε με τον διεθυντή εκπαίδευσης

Ο δήμαρχος Δυτ. Αχαίας συναντήθηκε με το...

Τα προβλήματα των σχολείων της περιοχής στο επίκεντρο της συζήτησης

Στις 16 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Αν. Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρου Μπαρή με αντιπροσωπεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας επικεφαλής της οποίας ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Στην συνάντηση εκτός του δημάρχου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δυτικής Αχαΐας κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος, καθώς επίσης και ο Βοηθός Δημάρχου για θέματα Παιδείας και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ξενοφώντας Μπαχράς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές των σχολικών μονάδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων ενώ τέθηκαν τα θεμέλια για νέες μελλοντικές συνεργατικές δράσεις.

Ο κ. Μπαρής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας για το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύει στον τομέα της εκπαίδευσης και εξέφρασε την προσωπική του βούληση για την συνέχιση της προϋπάρχουσας άψογης και γόνιμης συνεργασίας, ενώ ο κ. Νικολάου εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί και με την νέα διοίκηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας η εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις