Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εύσημα στην "Καλλιμάνης" για το σύστημα ασφάλειας των τροφίμων της σε κοινοτικό έλεγχο

Εύσημα στην "Καλλιμάνης" για τ...

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχάρη την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. για την άριστη κατάσταση της εγκατάστασης

Με επιστολή της προς την Πρόεδρο της εταιρίας, Βασιλική Καλλιμάνη, ενημέρωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα άρτια αποτελέσματα Κοινοτικού Ελέγχου στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας αλιευμάτων της Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε στο Αίγιο.

Ο έλεγχος, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2014 από το Κτηνιατρικό Γραφείο Τροφίμων της Δ/νσης για την Υγεία και Προστασία του Καταναλωτή (DG SANCO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εντάσσεται στη συνολική αξιολόγηση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στοχεύει στην τεκμηρίωση της επάρκειας του συστήματος επισήμων ελέγχων από τις κρατικές Υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Η αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχάρη την Πρόεδρο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. για την άριστη κατάσταση της εγκατάστασης, την άψογη συνεργασία και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού, το οποίο απέδειξε και σε επίπεδο ελέγχου από επίσημους ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων της εταιρίας είναι εξαιρετικά επαρκές και αποτελεσματικό.

Η Πρόεδρος της εταιρείας, Βασιλική Καλλιμάνη, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του ελέγχου και επεσήμανε ότι η εταιρία παραμένει απόλυτα δεσμευμένη προς την κατεύθυνση της αριστείας που έχει χαράξει η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά