Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι "ταξιδευτές της πρόζας" πρόσφεραν το γέλιο σε δυο ιδρύματα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι "ταξιδευτές της πρόζας&qu...

Έδωσαν παραστάσεις στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και στο Παιδαγωγικό Κέντρο Ατόμων με Νοητική Αναπηρία

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, συνεχίζοντας τη δράση τους που εν όψει των εορτών γίνεται ακόμη πιο σημαντική, έδωσαν χαρά και ψυχαγωγία σε δύο ακόμη ιδρύματα της πόλης μας.

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, έπαιξε για τα παιδιά, και όχι μόνο, του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών καθώς και του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Ατόμων με Νοητική Αναπηρία στις 11 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Πέρασαν όλοι καλά διασκεδάζοντας με το έργο του Νικόλαου Λάσκαρη "Η πώληση της Αθηνάς" αλλά ιδιαίτερα τα μικρότερα παιδιά καταχειροκρότησαν τους Ταξιδευτές και αμέσως μετά την παράσταση, φωτογραφήθηκαν με πολύ χαρά με τους φίλους τους.

Η βάση της θεατρικής δραστηριότητας εξάλλου των Ταξιδευτών είναι ακριβώς αυτή. Να δίνουν χαρά, να ψυχαγωγούν ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ετσι, έκαναν τη μεγάλη τους αγάπη, το Θέατρο, τη βάση ώστε να ταξιδεύουν, ως Ταξιδευτές και με την Πρόζα να γίνονται η αφορμή ώστε κάποιοι συνάνθρωποι μας να ψυχαγωγούνται και να τέρπονται από αυτήν την μορφή τέχνης καθώς το θέατρο είναι μία από τις μορφές τέχνης που ικανοποιεί τόσο τις ανώτερες ψυχικές όσο και τις πνευματικές ανάγκες του ανθρώπου.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις