Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Η πολιτεία χρωστάει ακόμα χρήματα στους σεισμόπληκτους από το 2008!! Ήρθαν επιτέλους 9εκ.

Αχαΐα: Η πολιτεία χρωστάει ακόμα χρήματα...

Αυτές τις ημέρες οι πληρωμές

Ενδεικτική του πώς λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια η πολιτεία και τους πώς αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις τους απλούς πολίτες, είναι η «Οδύσσεια» των σεισμόπληκτων της Αχαΐας και των υπόλοιπων νομών της Δυτικής Ελλάδας (Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία) στους οποίους ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια μετά οφείλονται χρήματα για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους το καλοκαίρι του 2008.

Οι άνθρωποι αυτοί, είχαν δεν είχαν τη δυνατότητα, βρήκαν χρήματα έφτιαξαν τις ζημιές κι όμως μέχρι τώρα, πολλοί από αυτούς, δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ευρώ!

Μόλις αυτές τις ημέρες έφθασαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση 9εκ. ευρώ για να πληρωθούν ενώ θα απομείνουν ακόμα εκκρεμότητες που την κυβέρνηση υπόσχονται ότι θα καλυφτούν μέχρι το τέλος του… χρόνου.

Από την Αποκεντρωμένη ενημερώνονται οι δικαιούχοι οι οποίοι προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΤΑΣ για να πάρουν επιτέλους τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί από το 2008.

Μάλιστα οι υπάλληλοι του ΤΑΣ αναμένεται να εργαστούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ενώ, αν χρειαστεί, οι υπηρεσίες, την επόμενη εβδομάδα, θα παραμείνουν ανοικτές και τα απογεύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις