Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ρομαντική κομεντί «Η Πρώτη Αγάπη – The Best of Me» από αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα

Η ρομαντική κομεντί «Η Πρώτη Αγάπη – The...

Στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε

Από αυτή την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 θα αρχίσει να προβάλλεται στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, ταυτόχρονα με την Αθήνα, η νέα Αμερικάνική ρομαντική ταινία «Η Πρώτη Αγάπη – The Best of Me».

Βασισμένη στο συγκινητικό best seller βιβλίο του συγγραφέα Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember, Dear John), η ταινία διηγείται τη συναρπαστική ερωτική ιστορία δύο αξέχαστων χαρακτήρων. Η «Πρώτη Αγάπη» έχει τη διαχρονική στόφα  ενός κλασικού ρομαντικού παραμυθιού, όπου το πεπρωμένο, η πίστη και η αυτοθυσία οδηγούν σε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία που διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Feelgood, ερμηνεύουν ο γοητευτικός ηθοποιός James Marsden (X-Men) και η Michelle Monaghan (True Detective). Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι Luke Bracey (Point Break, 2015) και Liana Liberato.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Dawson and η Amanda ήταν πολύ ερωτευμένοι στο σχολείο, αλλά χώρισαν με δραματικό τρόπο. Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου, και για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως αυτά που τους απομάκρυναν πριν από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτή τη φορά μάλιστα τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι ακόμα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά.

Διάρκεια: 118 λεπτά. Η ταινία σε σκηνοθεσία του Μάικλ Χόφμαν έχει ήδη βγει στις Αγγλικές και Αμερικάνικες αίθουσες προβολής και οι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις της φτάνουν τα 36 εκατομμύρια δολάρια.

Τα γυρίσματα του φιλμ έλαβαν χώρα στην Νέα Ορλεάνη.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture