Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Φυντάνης: "Δεν γίνομαι Φιλιππινέζα κανενός"

Φυντάνης: "Δεν γίνομαι Φιλιππινέζα ...

Με επιστολή του αποχαιρέτησε τον Πανηλειακό

Τα πράγματά τους άρχισαν να μαζεύουν από την Τρίτη (16/12) οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού έπειτα από την απόφαση του μεγαλομετόχου, Θανάση Παπαγεωργίου να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα. Παρελθόν, βέβαια, αποτελεί και ο προπονητής, Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος με ανακοίνωση του, έκανε απολογισμό της έως τώρα παρουσίας και ευχήθηκε η απόφαση αυτή να βγει σε καλό της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ως τεχνικό τιμ (Φυντάνης-Λαυδαριάς-Μπάσιος), υπήρχε πίστη από εμάς, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές, ότι με την λύση των προβλημάτων στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι και κυρίως με την ενίσχυση 7-8 ποδοσφαιριστών (είχαν βρεθεί οι τέσσερις), ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ μπορούσε να σωθεί.

Στα τέσσερα παιχνίδια η ομάδα παρότι υπήρχαν ανυπέρβλητα εξωαγωνιστικά εμπόδια και δυσκολίες, στο αγωνιστικό κομμάτι προσπάθησε να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, με παίχτες που πουλούσαν ακριβά το τομάρι τους. Παίχτες που κατέθεταν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, πάλευαν με νύχια και με δόντια για θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε φορά, όμως επειδή κάποιοι μας έβλεπαν ότι ποτέ δεν συμπληρώναμε 18αδα, άκουγαν και τα προβλήματά μας, νόμιζαν ότι ήμασταν αγωνιστικά διαλυμένοι και έκαναν οργιώδεις υποδείξεις σε βάρος μας. Όπως ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή με τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, το ίδιο με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Και το αποκορύφωμα με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Όπου κάποιοι εκτέθηκαν (Διαιτητές, Επόπτες, Πρόεδροι, Γεν. Αρχηγοι ,φουσκωτοί) αφού όλη η Ελλάδα είδε το νικητήριο γκόλ της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ να είναι τρία μέτρα οφσάιντ και πριν επιθετικό φάουλ..

Και με όλα αυτά να έρθει η αγανάκτηση και η διάλυση μιας ιστορικής με βαριά φανέλα ομάδας. Εύχομαι όλη αυτή η κίνηση να είναι για το καλό του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Εύχομαι να βρει γρήγορα το δόμο που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους παράγοντες του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, στους φιλάθλους του και κυρίως στους RED BOYS, που απ’ την πρώτη στιγμή, έστω σ’ αυτό το μικρό διάστημα της θητείας μας ήταν δίπλα μας, καθώς και σε όλους τους δημοσιογράφους όλων των τοπικών εφημερίδων που ήταν κοντά μας.

Τέλος όσο για την δήλωση του συναδέλφου μου και φίλου Κώστα Ανυφαντάκη ότι «επιλέγουμε τους φίλους» έχω να πω ότι εγώ δεν γίνομαι ποτέ Φιλιππινέζα κανενός».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports