Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει η ΠΑΣΚΕ για την πρωτιά στο Εργατικό Κέντρο

Πάτρα: Πανηγυρίζει η ΠΑΣΚΕ για την πρωτι...

Χαιρετίζει την πρωτιά

Συγχαρητήρια προς τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ για την πρωτιά στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, απευθύνει με ανακοίνωση της  Ν.Ε  ΠΑΣΚΕ- Δ.Υ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ, η οποία έχει ως εξής:

«Παρά τις δύσκολες περιόδους για τον πολιτικό μας φορέα το ΠΑΣΟΚ, η ΠΑΣΚΕ, όπου κατέρχεται σε εκλογές, καταγράφει σημαντικές Νίκες και μάλιστα με πάρα πολύ υψηλά  ποσοστά, ποσοστά με πρωτιές και αυτοδυναμίες, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και Πανελλαδικό. Η Παράταξή μας καταγράφει μια πορεία που σαφώς θα πρέπει, πρώτα απ΄ όλους, να προβληματίσει πολύ σοβαρά τον πολιτικό μας φορέα, ο οποίος θα πρέπει να διαβάσει πολύ καλά και να αναλύσει όλα αυτά τα δεδομένα, όλα αυτά τα εκάστοτε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των αποτελεσμάτων, χαιρετίζουμε  μια ακόμη σημαντική ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Παράταξής μας, αυτήν που καταγράφηκε στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, μια νίκη που πάρα πολλοί προσπάθησαν να την υποβαθμίσουν.

Οφείλουμε να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ τούς εκεί συντρόφους μας, που με την επιμονή τους και την δυναμική τους, κόντρα σε όλες εκείνες τις πιέσεις και τον πόλεμο που δέχθηκαν, κατάφεραν να πάρουν μια τέτοια νίκη, μια επιτυχία που πραγματικά ξένισε πάρα πολλούς, όλους αυτούς που ήθελαν την διάλυση της παράταξης μας, για να μοιραστούν τα ιμάτιά της, γι΄ αυτό και όλος αυτός ο πόλεμος, η λάσπη, το μίσος και η εμπάθεια.

Δοθείσης της ευκαιρίας γνωστοποιούμε προς όλους ότι, πάντα με την ψήφο των Συναδέλφων Εργαζόμενων, που λόγω της πορείας μας και της στάσης μας, εμπιστεύονται την παράταξή μας και τούς ανθρώπους της, θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους, πάντα δίπλα και μαζί με τούς Εργαζόμενους, μπάντα μπροστά στους αγώνες, διεκδικώντας την αντιμετώπιση των προβλημάτων πού όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις