Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερώτηση Τσούκαλη για την αναδιοργάνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Ερώτηση Τσούκαλη για την αναδιοργάνωση τ...

Για ποιο λόγο καθυστερεί η διαδικασία

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ κ.κ. Νίκος Τσούκαλης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Ασημίνα Ξηροτύρη σχετικά με την πορεία υλοποίησης της απόφασης αναδιοργάνωσης του Υπουργείου Οικονομικών.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

«Τον Αύγουστο 2014, δημοσιεύθηκε το ΠΔ 111/2014 (ΦΕΚ Α' 178/29.08.2014)  περί εφαρμογής του νέου οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο αναδιαρθρώθηκε η υφιστάμενη δομή του Υπουργείου.

Σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία αναδιοργάνωσης θα έπρεπε να είχε αρχίσει από τις 29 Οκτωβρίου.

Επειδή σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του ΠΔ 111/2014, το Υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει το νευραλγικό ρόλο διασφάλισης της χρηστής διαχείρισης «των δημοσίων οικονομικών και την προστασία και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, συμβάλει στη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος και εκπροσωπεί διεθνώς τη χώρα, συνδιαμορφώνοντας την οικονομική και δημοσιονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπροσωπώντας τη χώρα στους διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του»,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιοργάνωσης και η σύσταση των νέων οργανικών μονάδων, Τμημάτων, Περιφερειακών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων; Αν όχι για ποιο λόγο καθυστερεί η διαδικασία;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις