Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Όσο κράτησε η καλοκαιρία, κράτησε... Επιδείνωση του καιρού με βροχές απο το βράδυ

Δυτική Ελλάδα: Όσο κράτησε η καλοκαιρία,...

Επιδεινώνεται ο καιρός

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αρχικά από τη δυτική Ελλάδα, με ισχυρές καταιγίδες και κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις.

Παράλληλα θα ενισχυθούν οι νοτιοδυτικοί άνεμοι σε όλη τη χώρα, ανεβάζοντας κυρίως στη νότια, δυτική και κεντρική Ελλάδα, τη θερμοκρασία, πρόσκαιρα όμως καθώς από τη Πέμπτη θα πέσει και πάλι αισθητά από βορρά προς νότο, λόγω ενίσχυσης των βοριάδων...

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Από αργά το βράδυ και προς τα ξημερώματα της Τετάρτης, η κακοκαιρία σταδιακά θα επεκταθεί προς τη βόρεια και κεντρική χώρα, δίνοντας αρχικά ασθενούς έντασης βροχοπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτη, προβλέπεται κακοκαιρία σε όλη τη δυτική, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες και βροχοπτώσεις. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Αθήνα αλλά και την Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Ακραία καιρικά φαινόμενα πιθανότατα θα σημειωθούν στη Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα μέσα στην Τετάρτη, ενώ συναγερμός για τις νέες βροχοπτώσεις επικρατεί και στη Θράκη και τον νομό Έβρου, καθώς ο ποταμός Έβρος βρίσκεται στα κόκκινα, καθώς λίγο νερό ακόμα να δεχτεί θα υπερχειλίσει ....

Από το βράδυ της Τετάρτης προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.
Πηγή: greek-weather.org

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις