Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: "Επιδημία" παραιτήσεων κυβερνητικών στελεχών για να πολιτευτούν στις εκλογές

Δυτική Ελλάδα: "Επιδημία" παρα...

Τσικρής, Σπηλιόπουλος, Κατρίνης οι πρώτοι που δήλωσαν την πρόθεσή τους

Μπαράζ παραιτήσεων προέδρων οργανισμών προκειμένου να πολιτευτούν στην περίπτωση πρόωρων εκλογών μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Χθες σύμφωνα με το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του thebest.gr, με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής, υπέβαλλε την παραίτησή του, προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Την παραίτησή του υποβάλλει επίσης εντός των ημερών και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος. Ο Αχαιός Κώστας Σπηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, όπως εδώ και πολλούς μήνες είχε διαρρεύσει.

Την παραιτησή του στον Υπουργό Υγείας υπέβαλε επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών Μιχάλης Κατρίνης προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα δίμηνο περίπου είχε παραιτηθεί από την θέση του γ.γ. επικοινωνίας ο Ανδρέας Κατσανιώτης, επίσης για να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις