Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θριαβευτικά ξεκίνησε το τελευταίο "Hobbit", την πορεία του στα διεθνή ταμεία - Την Πέμπτη στην Πάτρα

Θριαβευτικά ξεκίνησε το τελευταίο "...

Κάτω των προσδοκιών ήταν το ξεκίνημα του "Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες" στις ΗΠΑ

Ξεκίνησε και μάλιστα θριαμβευτικά την πορεία του στο διεθνές box office το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του Hobbit, με τίτλο «Η Μάχη των πέντε στρατών» σε σκηνοθεσία πάντα του Νεοζηλανδού Πίτερ Τζάκσον.

Η επική περιπέτεια που βασίζεται στο ευφάνταστο βιβλίο του Τόλκιν, με φόντο την Μέση Γη, αναμένεται στην Ελλάδα και την Πάτρα την ερχόμενη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 (θα προβληθεί και σε 3d, σε διανομή της Village Films) ενώ στις 19/12 θα ξεκινήσει να παίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ήδη οι κριτικές μιλούν για την καλύτερη ταινία της τριλογίας ενώ το περασμένο τριήμερο σε περίπου 37 αγορές ανά τον κόσμο που ξεκίνησε το ταξίδι της στις αίθουσες η ταινία, έκανε εισπράξεις της τάξης των 118 εκατομμυρίων δολαρίων!

Την ίδια ώρα η Βιβλική, επική περιπέτεια του Ρίντλει Σκοτ «Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες» που προβάλλεται και στην Πάτρα από την περασμένη Πέμπτη στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε διανομή της Odeon, δεν κατάφερε να πάρει τους κριτικούς με το μέρος της ενώ και στα ταμεία οι εισπράξεις δεν ήσαν οι αναμενόμενες.

Στις ΗΠΑ το περασμένο τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου 2014 ναι μεν η ταινία με τον Κρίστιαν Μπέιλ ως Μωυσή, ήρθε πρώτη στο box office ωστόσο οι εισπράξεις της δεν ξεπέρασαν τα 24,5 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο αρκετά χαμηλότερο από τον «Νώε» με τον Ράσελ Κρόου.

Πάντως στον υπόλοιπο κόσμο η επική υπερπαραγωγή που λέγεται ότι κόστισε κοντά στα 140 εκατομμύρια, ήδη μάζεψε περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture