Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κηδεύτηκε το μεσημέρι ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ - Είχε παίξει και στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον

Κηδεύτηκε το μεσημέρι ο ηθοποιός Τόνυ Άν...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 χρόνων άφησε όπως ήδη έχει γράψει και το thebest.gr, ο γνωστός ηθοποιός και μίμος Τόνυ Άντονυ.

Ο χαμός του βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο ενώ πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου 2014.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια για να συμπαρασταθούν για το χαμό του δημοφιλούς και καλού ηθοποιού. Ανάμεσά τους ήταν η Έλντα Πανοπούλου, η Βάσια Τριφύλλη, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Πρέκας, η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, ο Γιώργος Παπαζήσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας και άλλοι.

Ο Τόνυ Άντονυ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Αντώνης Κόνιαρης, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μίμους, διασκεδαστές αλλά και ένα σπουδαίο ταλέντο στην κωμωδία.

Είχε παίξει σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Είσαι το Ταίρι Μου”, “Τα 7 Κακά της Μοίρας μου”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο” αλλά και στην γνωστή και εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους”.

Μάλιστα με αυτή την παράσταση είχε έρθει πριν από λίγα χρόνια και χειροκροτηθεί θερμά από το κοινό της Πάτρας, στο θέατρο Πάνθεον στην οδό Γούναρη όπου πάντως είχε εμφανιστεί και πιο παλιά κυρίως με επιθεωρήσεις.

Οι φωτ. είναι από το σάιτ tlife.gr.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight