Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Έρχονται Γιάννης Κότσιρας και Λυδία Κονιόρδου αρχές του 2015 στο Λιθογραφείον

Πάτρα - Έρχονται Γιάννης Κότσιρας και Λυ...

Πλούσιο είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το επόμενο διάστημα στο θέατρο Λιθογραφείον

Πλούσιο είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το επόμενο διάστημα στο θέατρο Λιθογραφείον της Πάτρας, το οποίο ως γνωστό από τον περασμένο Σεπτέμβριο διαχειρίζεται πλέον ο Δημήτρης Τουλιάτος.

Αυτή την Τετάρτη 17/12/2014 στην κεντρική σκηνή του χώρου, θα εμφανιστεί live το μουσικό σχήμα «Ιδιότροπον», στις 9 το βράδυ.

Από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα ο blemobill θα παρουσιάσει στο Λιθογραφείον την έκθεση του «DIGILOVE ψηφιακή αγάπη» που αποτελείται από ψηφιακά του έργα (ψηφιακή ζωγραφική, κολάζ, glitch art).

Την ίδια μέρα στις 21.00 θα εμφανιστεί live η Πατρινή μπάντα «Κάπως Έτσι» στην Κεντρική Σκηνή. Τα μέλη του γκρουπ θα παρουσιάσουν ζωντανά την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους  που περιέχει τραγούδια με ελληνικό και αγγλικό στίχο, σε ένα πρωτότυπο πάντρεμα ελληνικής παραδοσιακής και ροκ μουσικής.

Το Σάββατο 20, την Δευτέρα 22 & την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στην Κεντρική Σκηνή, στις 21:30 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την παράσταση «Όνειρο στο κύμα & Έρως Ήρως», από τα διηγήματα του Παπαδιαμάντη, σε Θεατρική Προσαρμογή – σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.

Οι Kadebostany, υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό live την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 9 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή όπως και ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος  Πορτοκάλογλου, στις 27 Δεκεμβρίου, στις 9:30 το βράδυ.

Με το νέο χρόνο αναμείνατε στο Λιθογραφείον (οδός Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων) τους Opera Chaotique live, στην παράσταση «BUKOWSKI: Ποιήματα ενός πορνόγερου», την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή και το "Jack and Jill", το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 9:30 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή. Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί, της Jane Martin, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη.

Ο επίσης πολύ αγαπητός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιάννης Κότσιρας, καταφθάνει για ένα live την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή ενώ η σπουδαία ηθοποιός μας και τραγωδός Λυδία Κονιόρδου (τέως καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας) θα έρθει για 4 ημέρες στην Πάτρα με την παράσταση «Ο Ουρανός Κατακκόκινος» - «Σ’ εσάςπου με ακούτε», το Σάββατο 10, Κυριακή 11, Δευτέρα 13 και Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στις 9:30 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή του Λιθογραφείον.

Πρόκειται για κείμενα της σημαντικής θεατρικής συγγραφέως Λούλας Αναγνωστάκη.

Στο Λιθογραφείον προγραμματίζονται πολλά ακόμη event όπως η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το το καφέ του θεάτρου Λιθογραφείον, λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί, συνεχώς μέχρι αργά το βράδυ, για καφέ, ποτό κ.α. στο φουαγιέ του θεάτρου.

Προγραμματίζονται επίσης παραστάσεις καραγκιόζη από τον Κώστα Μακρή με τίτλο "Μπαλωμένα Χριστούγεννα".

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 328 394.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture