Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ένα υπερσύγχρονο tablet το βασικό δώρο της Χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου της Παντάνασσας

Πάτρα - Ένα υπερσύγχρονο tablet το βασικ...

Τα έσοδα από την λαχειοφόρο θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη και πρόβλημα

Ο ιερός ναός της Παντανάσσης Πατρών (αυτό το διάστημα λειτουργεί μόνο ο λυόμενος στην οδό Βότση και Υψηλάντου) και φέτος τα Χριστούγεννα θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας λειτουργίας, ο προιστάμενος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, τα έσοδα από την αγορά των λαχνών (5 ευρώ η αξία τους) θα διατεθούν για βοήθεια και ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη.

Το ενδιαφέρον και ελκυστικό στην περίπτωση της φετινής Χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου της Παντάνασσας είναι πως το ένα από τα τρία δώρα για τους τυχερούς, θα είναι ένα υπερσύγχρονο tablet! Να λοιπόν που ο ναός της Παντάνασσας απόλυτα μέσα στο πνεύμα των ημερών βάζει μέσα στα δώρα ένα tablet, που κακά τα ψέματα είναι ίσως το πιο περιζήτητο δώρο και απόκτημα των καιρών μας από τη νεολαία και όχι μόνο.

Σε προηγούμενες λαχειοφόρους τα δώρα ήσαν από αγιογραφημένες εικόνες, τραπεζομάντηλα που είχαν ετοιμάσει με μεράκι και όρεξη ενορίτισσες μέχρι smart phone κινητά τηλέφωνα. Το ενδιαφέρον για την λαχειοφόρο που θα διαρκέσει την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ήδη ξεκίνησε.

Τέλος να αναφέρουμε πως αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνει ο έρανος των Χριστουγέννων, της Μητροπόλεως Πατρών.

Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις