Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ ο Μιχ. Κατρίνης - Κατεβαίνει στην Ηλεία

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ ο Μιχ...

Τι αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, υπέβαλε ο Μιχάλης Κατρίνης , ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόφαση του να είναι παρών στις εκλογές στο νομό Ηλείας, ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Σε δήλωση του, ο Μιχάλης Κατρίνης επισημαίνει:

‘’ Είμαι περήφανος για το έργο που έγινε στον ΟΚΑΝΑ τους τελευταίους 8 μήνες, που είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Για πρώτη φορά, στον ΟΚΑΝΑ κυριαρχούν οι αρχές της διαφάνειας και της δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Καταφέραμε να αυξήσουμε τη χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ για τη φετινή χρονιά κατά 80%, αποπληρώνουμε οφειλές του παρελθόντος σε ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές. Όλα αυτά σε ένα δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον.

Αυξήθηκε ο αριθμός των θεραπευόμενων και των ωφελουμένων ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε η λίστα αναμονής στην Αττική.

Επαναπροσδιορίσαμε το πλαίσιο λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ, με  την επανένταξη και την απεξάρτηση να αποτελούν πλέον τους βασικούς πυλώνες της λειτουργίας του για τα επόμενα χρόνια. Δημιουργήσαμε κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις για να προσφέρουμε βιώσιμη επαγγελματική διέξοδο στους θεραπευόμενούς μας.

Παραδώσαμε τις  νέες μονάδες σε Βέροια και Δράμα. Ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες για τις μονάδες σε Καστοριά, Ιωάννινα και Κάλυμνο, ενώ υλοποιούμε το σχεδιασμό μας για τις μονάδες σε Σέρρες, Πύργο και Τρίκαλα έχοντας προβλέψει, για όλες τη στελέχωση τους με επιστημονικό προσωπικό.

Η θεραπευτική υποκατάσταση της εξάρτησης αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα στις φυλακές Κορυδαλλού και στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, ξεπερνώντας πολύπλοκα και ασύμμετρα προβλήματα.

Οι συνθήκες που βιώνει η χώρα είναι κρίσιμες. Κανείς δε δικαιούται να επιλέγει την ασφάλεια ενός δημόσιου αξιώματος και να απέχει.

Σε ό,τι με αφορά, ήθελα και θέλω να είμαι πάντα ξεκάθαρος.

Από την πρώτη στιγμή, που διεκδίκησα την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ηλείας αλλά και στα 5 χρόνια που τους εκπροσώπησα, ως Βουλευτής,πορεύθηκα με ειλικρίνεια.

Έχω μια καθαρή και τίμια σχέση με τον πολίτη της Ηλείας. Του οφείλω πολλά, θέλω να ανταποδώσω όσα μου προσέφερε ο απλός αυτός πολίτης, όσα δεν πρόλαβα, όσα δεν τόλμησα ή δεν κατάφερα τα πέντε προηγούμενα χρόνια, με περισσότερη ωριμότητα και μεγαλύτερη ευθύνη.

Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, προκειμένου να μπορώ να είμαι υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηλείας, όπως προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγω να δώσω τη μάχη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια, θα δίνει ελπίδα, όραμα και ασφάλεια στους πολίτες της.

Επιλέγω να δώσω τη μάχη για την Ηλεία, τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Σε όλους αυτούς οφείλω πολλά.

Επιλέγω να αφήσω ένα δημόσιο αξίωμα και να δώσω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που κανείς δεν μπορεί να απαξιώνει.

Θα είμαι παρών στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα δηλώνουν όλοι παρόντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις