Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ι.ΙΕΚ Βέργη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Ι.ΙΕΚ Βέργη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στο χώρο του Οργανισμού και ενημερώθηκαν για δράσεις του, όπως τη λειτουργία της εθνικής τηλεφωνικής γραμμής SOS 1056

Με αφορμή την παγκόσμια  ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΒΕΡΓΗ και ο τομέας Παιδαγωγικών πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη  στα γραφεία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα.

Οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον ξεναγήθηκαν στο χώρο του Οργανισμού  και ενημερώθηκαν για  δράσεις του, όπως τη λειτουργία της εθνικής τηλεφωνικής γραμμής SOS 1056 για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, για  τα εθελοντικά προγράμματα όπως η φροντίδα και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών στα νοσοκομεία παίδων  και στα κέντρα στήριξης αλλά και τα δημιουργικά εργαστήρια, τα παζάρια και οι εκθέσεις.

Ταυτόχρονα έθεσαν σημαντικές ερωτήσεις κι ενημερώθηκαν για την σχολική βία και κρίσιμα περιστατικά που αφορούν την σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Εξάλλου οι νέες γνώσεις, η άμεση σύνδεση με τον επαγγελματικό χώρο και η καλλιέργεια αξιών με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι σταθερά ζητούμενα παράλληλα με την ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση που παρέχει το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις