Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το πρώτο ελληνικό Action/thriller έχει την υπογραφή του νέου Πατρινού σκηνοθέτη Ανδρέα Λαμπρόπουλου – Δείτε το τρέιλερ

Το πρώτο ελληνικό Action/thriller έχει τ...

Το Short Fuse έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από το teaser της ταινίας

Το πρώτο ελληνικό action θρίλερ, το Short Fuse, πριν καν βγει στους κινηματογράφους, ήδη έχει ταράξει τα νερά.

Δυνατό καστ, ειδικά εφέ, εντυπωσιακές σκηνές δράσης συνοδεύουν ένα γεμάτο μυστήριο και ένταση σενάριο, σε μια ταινία που δεν θυμίζει σε τίποτα τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, όπως τον ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Όσο για τη σκηνοθεσία αυτή φέρει την υπογραφή δυο νεαρών ταλαντούχων σκηνοθετών, που ήδη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο χώρο της 7ης τέχνης με διεθνή βραβεία και διακρίσεις, του Πατρινού Ανδρέα Λαμπρόπουλου και του Κώστα Σκυφτά.

To cast της ταινίας αποτελείται από πολλούς διάσημους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων είναι ο Αποστόλης Τότσικας, Ευγενία Δημητροπούλου,Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός, Ειρήνη Μπαλτά, Μάνος Γαβράς, Γιώργος Καραμίχος.

Το σενάριο υπογράφουν οι Κώστας Σκύφτας & Κωνσταντίνος Μουτσινάς.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας) είναι ένας νέος λίγο πριν τα 30, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, αλλά πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται.

Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ο μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν να αναθεωρήσει για τις επιλογές και όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του.

Μέσα σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης και δράσης μεταξύ αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος είναι μόλις 25 ετών και μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλά αξιόλογα βήματα στο χώρο του κινηματογράφου. Έχει κάνει βίντεο κλιπ για συγκροτήματα όπως οι «δικοί» μας «Abbie Gale» αλλά και οι «Film», ενώ έχει βραβευτεί δύο φορές σε διαγωνισμούς βίντεο κλιπ από το κανάλι «Mad».Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε ως ντράμερ του Πατρινού συγκροτήματος«Playground Noise». Προτιμά την γκάραζ-πανκ σκηνή και τις ταινίες δράσης με SWAT teams που εξαϋλώνουν δωμάτια και τρομοκράτες. Η μικρού μήκους ταινία του μάλιστα «Dead on Time» έχει προβληθεί και βραβευτεί ήδη σε φεστιβάλ, αποσπώντας βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο Sci Fi and Fantasy-Rated στην Αθήνα και βραβείο καλύτερης διεθνούς ταινίας μικρού μήκους στο Clare Valley Film Festival της Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture