Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΑΤΡΑ: Πλατεία Όλγας – Η πλατεία ενός κατώτερου Θεού εν μέσω Χριστουγέννων

ΠΑΤΡΑ: Πλατεία Όλγας – Η πλατεία ενός κα...

Χωρίς στολισμό και χωρίς φως!!!

Τι κι αν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία της Πάτρας, τι κι αν βρίσκεται μέσα στο κέντρο, τι κι αν περιβάλλεται από δεκάδες καταστήματα. Η πλατεία Όλγας (Εθνικής Αντιστάσεως) μπορεί να λάβει τον τίτλο της πιο παραμελημένης πλατείας όχι μόνο λόγω του ότι είναι θεοσκότεινη καθώς οι λάμπες ακόμη και όταν αντικαθίστανται από τον Δήμο την επόμενη κι όλα μέρα έχουν σπάσει, αλλά και γιατί εν μέσω εορταστικής περιόδου παραμένει αστόλιστη.

Όπως εξηγούν στο thebest.gr καταστηματάρχες της περιοχής έπειτα από επίμονες οχλήσεις τους στον Δήμο της Πάτρας αντικαταστάθηκαν προχθές οι καμένες λάμπες.

Δυστυχώς την επόμενη κι όλας ημέρα ήταν σπασμένες. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος, ωστόσο όπως επισημαίνεται από τους καταστηματάρχες υπάρχει λύση να μην σπάνε οι λάμπες όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα και αντικαταστάθηκαν.

Τα παράπονά τους εξέφρασαν οι καταστηματάρχες και στην υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού που στόλισε μόλις ένα δέντρο σε ολόκληρη την πλατεία και αυτό μισό, καθώς τα λαμπάκια του δεν λειτουργούν όλα. Έπειτα από πολλά παράπονα τελικά τοποθετήθηκαν 4-5 φωτεινά στολίδια στην πλευρά της Ρήγα Φεραίου.

Οι καταστηματάρχες πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία να στολίσουν ομαδικά με κοινό στολισμό τα μαγαζιά τους στο κάτω μέρος της πλατείας δίνοντας το καλό παράδειγμα. Και αναρωτιούνται δικαιολογημένα: «εμείς δεν πληρώνουμε τα ίδια τέλη με τις άλλες περιοχές γιατί έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση;».

Στο όλο σκηνικό καταστροφής ήρθε να προστεθεί, η καταστροφή των ξύλων από τα παγκάκια και η κλοπή καλυμμάτων από τα φρεάτια, γεγονός που σε συνδυασμό με το σκοτάδι, εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς, όπως αναφέρει ο Δήμος και καλεί την αστυνομία να παρέμβει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις