Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντιδράσεις και από τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο για το γκάλοπ στο Αίγιο

Αντιδράσεις και από τον Γρηγόρη Τριανταφ...

Εξέδωσε ανακοίνωση.

Με αφορμή τη νέα απόπειρα παραπλάνησης των συμπολιτών μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κάτωθι δήλωση: Στο «κύκνειο άσμα» ενός κατεστημένου που απορρίπτουν πλέον οι συμπολίτες μας, επιστρατεύθηκαν τα τελευταία ανορθόδοξα «όπλα» των ψευτογκάλοπ, για να καταστήσουν έστω την ύστατη στιγμή, θολή την εικόνα στα μάτια της κοινής γνώμης.

Εθελοτυφλώντας για τα πραγματικά μηνύματα που στέλνουν προς πάσα κατεύθυνση οι συμπολίτες μας, απαιτώντας εντιμότητα και ήθος από τους υποψηφίους Δημάρχους, οι κ΄.κ΄. Καλογερόπουλος -Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος «συμφώνησαν» σ` αυτό που  βολεύει και τους… δύο!

Συντονισμένα επιχειρούν ατυχώς να θέσουν εκτός Δημοτικού Σκηνικού τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» που μόνο οι οικογένειες των μελών της 40μελούς Οργανωτικής Επιτροπής να ψήφιζαν στις ερχόμενες εκλογές, θα ξεπερνούσαν σήμερα το διπλάσιο του ποσοστού που ψευδώς ισχυρίζονται ότι λαμβάνει η παράταξή μας.

Τόσο η DATA RC του «διάνθιστου» κ. Λουλούδη -που έχει αναλάβει εργολαβικά μήνες τώρα τον Καλογερόπουλο- όσο και η παντελώς άγνωστη «ΑΠΟΨΙΣ -SMR» που επικαλείται ο κ΄. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έχουν ως κοινό στόχο να «φουσκώσουν το μπαλόνι» του δημάρχου Συμπολιτείας που άρχισε να «ξεφουσκώνει» και να συγκρατήσουν τον «πολιτευτή» στο παιχνίδι, επιδιώκοντας να «ρυθμίσουν» την ατζέντα των εκλογών σε μια κρίσιμη στιγμή της κατάρτισης ψηφοδελτίων στα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Κοινός παρανομαστής και για τις δύο εταιρίες το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣ (Σ.Ε.Δ.Ε.Α.), του οποίου η λίστα περιλαμβάνει περίπου 30 γνωστές εταιρίες, αλλά οι «εμπνευστές» της εξωφρενικής αυτής προσπάθειας δεν επέλεξαν μία απ` αυτές να έχουν τουλάχιστον το «άλλοθι» μιας σοβαρής υπογραφής σε όσα ισχυρίζονται.

Η προσπάθειά τους φυσικά πέφτει το κενό και προκαλεί γενική θυμηδία σε όσους στοιχειωδώς σκέπτονται τ` αντιφατικά νούμερα για τα… νούμερα που επικαλούνται!

Το πραγματικό γκάλοπ κάνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας, αξιολογώντας την δυναμική των ψηφοδελτίων μας και η 7η Νοεμβρίου θα είναι η ώρα της κρίσης για όλους μας! Οι συμπολίτες θα γυρίσουν την πλάτη στην «κλίκα» που με περίεργους και ύποπτους «διαύλους» επικοινωνίας επιχειρεί -με ανήθικες πρακτικές- να παγιδεύσει την κοινή γνώμη, καθορίζοντας το μέλλον του τόπου μας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις