Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι δικηγόροι μαζεύουν σήμερα χρήματα για τους άπορους

Πάτρα: Οι δικηγόροι μαζεύουν σήμερα χρήμ...

Εκδήλωση προσφοράς στην πλατεία Γεωργίου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα για την στήριξη οικογενειών που αδυνατούσαν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα των σπιτιών τους διοργανώνει σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέριΧριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης «Συνεισφέρω και Στηρίζω άστεγες και άπορες οικογένειες της πόλης μας" στην πλατεία Βασ. Γεωργίου, μπροστά από το καφέ «CITY».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατεθεί  για  την στήριξη άστεγων και άπορων οικογενειών της πόλης μας, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, την θεατρική ομάδα «Οροπαίδιο»,  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Πατρών, το Μουσικό Συγκρότημα «Κάπως έτσι», και από δημιουργίες του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου.

Και επειδή καλό είναι η προσφορά να ανταποδίδεται.... εμείς εκτός από το να σας ταξιδέψουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων θα σας προσφέρουμε και γλυκά, μεζεδάκια, ζεστή σοκολάτα, ποτά και δωράκια που συγκεντρώσαμε από τις ευγενικές χορηγίες συμπολιτών μας.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με την ενεργό συμμετοχή σας γιατί η αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά έμπρακτο δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπισμού, που όλοι οι Πατρινοί διαθέτουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις