Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθημερινοί οι βανδαλισμοί στην πλατεία Όλγας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καθημερινοί οι βανδαλισμοί στην π...

Ένταση της αστυνόμευσης έχει ζητήσει ο Δήμος από την αστυνομία

Καθημερινοί είναι οι βανδαλισμοί με στόχο τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), ενώ στο όλο σκηνικό καταστροφής ήρθε να προστεθεί, η καταστροφή των ξύλων από τα παγκάκια και η κλοπή καλυμμάτων από τα φρεάτια, γεγονός που σε συνδυασμό με το σκοτάδι, εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς, αναφέρει ο Δήμος.

Από τον Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι τα συνεργεία Ηλεκτροφωτισμού, αντικαθιστούν κάθε εβδομάδα τις λάμπες και το γυάλινο κάλυμμά τους, αλλά οι βάνδαλοι τα καταστρέφουν.

Χθες συνεργείο Ηλεκτροφωτισμού, αντικατέστησε 40 περίπου λάμπες στα φωτιστικά της πλατείας, μαζί με τα καλύμματά τους, σήμερα το πρωί όμως, οι εργαζόμενοι που πήγαν να ελέγξουν την κατάσταση, τα βρήκαν σπασμένα στο δρόμο, ανοιχτά φρεάτια και σπασμένα κιβώτια πίλαρ!

 

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, επανειλημμένως  έχει προχωρήσει σε καταγγελίες στην Αστυνομία και έχει καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Παράλληλα, έχει ζητήσει από την τοπική Αστυνομία να υπάρξει ένταση της αστυνόμευσης ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα φαινόμενα αυτά των βανδαλισμών που τελικά αποβαίνουν σε βάρος των πολιτών, όμως μέχρι στιγμής, το σκηνικό παραμένει το ίδιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις