Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Λουξ ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Νέας Ελλάδας

Η Λουξ ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ν...

Η μοναδική επιχείρηση της περιοχής μας που περιλαμβάνεται στη σημαντική έκδοση

Το αισιόδοξο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας της χώρας, τους «Πρωταγωνιστές της Νέας Ελλάδας», φιλοξενεί στις σελίδες της η έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα- Investing in Greece» της Direction Business Network. Πρόκειται για ένα σημαντικό εκδοτικό εγχείρημα με στόχο να δείξει εντός και εκτός Ελλάδας πώς η Ελλάδα αλλάζει και ανασυγκροτείται.   Οι επενδυτικές κινήσεις και η φιλοσοφία των επιχειρήσεων που προχωρούν τη χώρα μπροστά Οι επιχειρήσεις που σε πείσμα των καιρών προχωρούν σε επενδύσεις επιλέγουν το δρόμο της ανάπτυξης και στηρίζουν τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Στην έκδοση, την οποία προλογίζει ο Πρωθυπουργός, περιλαμβάνονται 118 όμιλοι και επιχειρήσεις. Ανάμεσά τους μια επιχείρηση της περιοχής μας, η μοναδική μάλιστα από την ευρύτερη περιοχή, η Λουξ Μαρλαφέκας, που πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, ανάμεσα στον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, την Εθνική Τράπεζα, τον Όμιλο Μυτιληναίου, και την Motor Oil.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια στα βήματα της ΛΟΥΞ βαδίζουν κι άλλες επιχειρήσεις της περιοχής, έχοντας να επιδείξουν σημαντικές επενδύσεις, εξαγωγική δραστηριότητα και νέες θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ειδικώς το τελευταίο διάστημα ορισμένες υπηρεσίες, οι οποίες μάλιστα ελέγχονται από τοπικούς φορείς, επιδεικνύουν υπερβάλοντα ζήλο τόσο στη διενέργεια ελέγχων όσο και στην εμφάνιση γραφειοκρατικών εμποδίων, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους στις τοπικές επιχειρήσεις.

Με απλά λόγια, αντί να τις καμαρώνουμε και να τις βοηθάμε αυτές τις επιχειρήσεις, κοιτάμε να τους βγάλουμε το μάτι. Τόσο μιζέρια και, πιθανόν, μοχθηρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά