Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην τελική ευθεία οι Πατρινοί πυγμάχοι

Στην τελική ευθεία οι Πατρινοί πυγμάχοι

Για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας

Με μεγάλο απόντα τον Άγγελο Μπέη, που σταμάτησε την καριέρα του, αλλά κανονικά με όλα της τα μεγάλα ονόματα, η Παναχαϊκή θα δώσει το παρών στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών.

Η πατρινή ομάδα θα συμμετάσχει με τους Νίκο Γασπαρινάτο στην κατηγορία των 67 κιλών, Γιώργο Γεωργόπουλο στα 91 κιλά και ο Παυσανία Γουρζελά στα 91+.

Eπίσης στις γυναίκες  η Φωτεινή Πλέα θα αγωνισθεί  στα 52 κιλά, η Βασιλική Αλεξανδροπούλου  στα 57, η Θοδώρα Μαντέλη στα 63 κιλά και η Ζωή Κωστοπούλου στα 66 κιλά. Στις γυναίκες θα αγωνιστεί η Σοφία Τσοπαρέλου στα 54 κιλά, ενώ στις παγκορασίδες η Χρύσα Πλέα στα 46 κιλά.

ΜΕ ΚΟΝΤΑΞΗ Η ΠΥΓΜΗ
Ο Bασίλης Κονταξής σε αυτό το πρωτάθλημα θα αγωνισθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στα 64κιλά αντί για τα 60που ανήκει. Και αυτό γιατί με τους τελευταίους κανόνες αν δεν συμπληρώνει μία κατηγορία οκτώ αθλητές ή δεν γίνεται καθόλου ή αναγκαστικά οι αθλητές της πηγαίνουν μεγαλύτερη κατηγορία.

Έτσι ο πυγμάχος του Λάμπρου Μιχαλόπουλου θα αγωνισθεί στα 64 κιλά εκεί που παίζει και το παιδί θαύμα της ελληνικής  πυγμαχίας ο Αλέξανδρος Τσακινίδης. Αυτό όμως δεν σταματά τον Πατρινό πρωταθλητή ο οποίος δουλεύει καθημερινά με τον προπονητή του προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος μόλις ανέβει στο ρινγκ, ανεξάρτητα από τον αθλητή που θα αντιμετωπίσει.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΦΑΛΟΣ
Ο Τόφαλος του Μάκη Συνοδινού θα δώσει το παρών με τον Σωτήρη Κριθαρά στα 64 κιλά των ανδρών, με την Σύνη Κατζόγια στα 60 κιλά των γυναικών και τη Ζωή Παπαδοπούλου στα 60 κιλά των κορασίδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports