Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επαφές Διδασκάλου στην Τρίπολη

Επαφές Διδασκάλου στην Τρίπολη

Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς

Θέματα που απασχολούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντησης, που είχε, σήμερα το πρωί, στην Τρίπολη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου.

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι ευκαιρίες που δίνονται στις επιχειρήσεις, μέσω των νέων αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς και οι προσπάθειες της Πολιτείας για δραστική μείωση της γραφειοκρατίας και απλούστευση και συντόμευση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων και επιδοτήσεων των Μ.Μ.Ε., που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της Οικονομίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Αρκαδίας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Μεσσηνίας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Αργολίδας, Μανώλης Δανούσης και ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Λακωνίας, Σωτήρης Ροϊνός και Σωτήρης Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις