Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ: "Μας κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ζητάει να γυρίσει η Παναχαϊκή στο σπίτι της"

ΠΑΕ: "Μας κάνει εντύπωση ότι ο πρόε...

Απαντά σε συνέντευξη του Νίκου Ράπτη

Στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Ράπτη απαντά η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου και της έδρας:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τη συνέντευξη του προέδρου της ερασιτεχνικής στην εφημερίδα Match και μετά τα όσα δήλωσε τοποθετείται ως εξής:

Μας κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής επέλεξε αντί να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ, να δώσει συνέντευξη σε εφημερίδα.

Μας κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής επέλεξε την ημέρα που συζητείται στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της παραχώρησης του σταδίου για το οποίο ήδη η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει πληρώσει 44.500,00 € μέσα σε δύο μήνες εξαντλούμενη οικονομικά.

Μας κάνει εντύπωση ότι πρόεδρος της ερασιτεχνικής ζητάει να γυρίσει η Παναχαϊκή στο «σπίτι της» όταν ο ίδιος και το συμβούλιό του την Παρασκευή, 5/12/14, ζήτησαν και πέτυχαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό.

Μας κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ζητάει να γυρίσουμε «στο σπίτι μας» όταν ο ίδιος και το συμβούλιό του για οφειλή 20.000,00 € τον Ιούλιο του 2012 μάς έξωσαν «από το σπίτι μας» την πρώτη ημέρα κατά τα εγκαίνια της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και μας ανάγκασαν να περιφερόμαστε για προπονήσεις στο Βουπράσιο, στην Μανωλάδα και για αγώνες στην Κάτω Αχαγιά και στο Αίγιο, γεγονός που μας οδήγησε σε μια καταστροφική χρονιά.

Τώρα που γνωρίζει ό,τι χρήματα είχαμε να δώσουμε τα δώσαμε στον Δήμο Πατρέων και δεν έχουμε να πληρώσουμε την εγγυητική επιστολή των 15.000,00€, μας ζητάει εντελώς υποκριτικά να γυρίσουμε «στο σπίτι μας».

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή υπενθυμίζει στον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ότι το σπίτι της το ανακατασκεύασε ο κ. Κούγιας δαπανώντας περισσότερα από 400.000,00€ , ενώ από αυτόν ζητούσαν 6.500,00€ το μήνα, το παραχώρησαν πέρυσι στον Ατρόμητο Λάππα με 1.000,00€ το μήνα και φέτος αγωνίζεται στον «ιερό» αυτό χώρο μία ομάδα ονόματι Παναχαϊδα, η οποία τον βεβηλώνει δεχόμενη δεκάδες γκολ κάθε αγωνιστική.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι το όνειρο του προέδρου της ήταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή να αγωνίζεται στο σπίτι της για αυτό και ανακατασκεύασε το γήπεδο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν αρνείται την οποιανδήποτε συζήτηση με την ερασιτεχνική εάν υπάρχει λογική στις οικονομικές της απαιτήσεις, λαμβανομένου υπ' όψιν των οικονομικών δυσκολιών και εφόσον η κατάσταση του γηπέδου είναι τέτοια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το λόγο αυτό εξουσιοδοτεί τον γενικό της αρχηγό κ. Ποτή Τσιριμπή να συζητήσει την εκδοχή της επιστροφής, κάνοντας γνωστό ότι αυτή την στιγμή στο ταμείο της δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ διαθέσιμο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον ο Δήμος Πατρέων δεν της παραχωρήσει το γήπεδο και δεν έχει έδρα για την επόμενη Κυριακή, θα μετακομίσει σε άλλη πόλη με την δημοτική αρχή τής οποίας έχει έρθει σε συμφωνία και εκεί θα εγκατασταθούν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί. Αυτή είναι μία οριστική μας τοποθέτηση, σημειωτέον ότι έχει γίνει πρόβλεψη και για την μεταφορά του χλοοτάπητα της Εγλυκάδας, ώστε να εξασφαλισθεί και το επίπεδο των προπονήσεων.

Λυπούμαστε που όλο αυτό το θέμα το οποίο δημιούργησε τόσο η δημοτική αρχή όσο και η ερασιτεχνική Παναχαϊκή σήμερα αντί να μας απασχολεί μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πανηλειακό που είναι ο σοβαρότερος από όσους έχουμε δώσει μέχρι σήμερα αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για αυτούς που δήθεν αγαπούν την Παναχαϊκή και δεν της έχουν συμπαρασταθεί ούτε μία στιγμή ούτε στον αγώνα που κάνει κατά του βρώμικου παρασκηνίου του Ελληνικού ποδοσφαίρου ούτε στον αγώνα για την οικονομική εξυγίανση αλλά το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς θα την εξοντώσουν αγωνιστικά με το θέμα του γηπέδου και οικονομικά προβάλλοντας παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

Υ.Γ. κ. Πελετίδη, κ. Μελά, κ. Αθανασόπουλε, η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωρίζει ότι οι κουμουνιστές το πρώτο που έχουν είναι η τιμιότητα και ο λόγος. Ελπίζουμε ότι αυτά θα τα θυμηθείτε το απόγευμα στην συζήτηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports